Με τον δικό της τρόπο η Α. Κορακάκη «πυροβολεί» τη συμφωνία για το Σκοπιανό

Με τον δικό της τρόπο η Α. Κορακάκη «πυροβολεί» τη συμφωνία για το Σκοπιανό

Τη ριζική διαφωνία της για τη συμφωνία που υπογράφηκε το μεσημέρι στις Πρέσπες διατύπωσε με το δικό της τρόπο η Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη με ανάρτησή της στο Instagram.

Δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της, στην οποία ποζάρει μπροστά από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που βρίσκεται στην παραλία της Θεσσαλονίκης, δίπλα στον Λευκό Πύργο. 

«Τελικά πωλούνται. Ή μάλλον προσφέρονται. Απλόχερα. Εκλεπτυσμένα. Και καθόλου δημοκρατικά. Χωρίς λαϊκή εντολή…Αλλά ακόμη κι αν αυτή δινόταν, θα αγνοούνταν ξανά επιδεικτικά. Αντισυνταγματικά. Αγωνίζομαι αποκλειστικά και μόνο για τη χώρα μας και όλους τους Έλληνες που τη νοιάζονται και την πονάνε», έγραψε, μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της. 

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης ζήτησε επίσης από όσους «δρουν με ασέβεια στην ιστορία, τους αγώνες, τους νεκρούς του τόπου και ενάντια στη λαϊκή επιθυμία, όπως συνέβη σήμερα» να μην φωτογραφηθούν ξανά δίπλα της σε ενδεχόμενες μεγάλες αθλητικές επιτυχίες της στο μέλλον. «Εκπροσωπώ τα ελληνικά χρώματα και οι επιτυχίες ανήκουν σε όσους αγαπούν την πατρίδα, έμπρακτα. Ελπίζω η δημοκρατία να μου δώσει τουλάχιστον αυτό το δικαίωμα…», καταλήγει η Άννα Κορακάκη. 

Ολόκληρη η ανάρτηση της Άννας Κορακάκη στο Instagram: 

…Τελικά πωλούνται. Ή μάλλον προσφέρονται. Απλόχερα. Εκλεπτυσμένα. Και καθόλου δημοκρατικά. Χωρίς λαϊκή εντολή…Αλλά ακόμη κι αν αυτή δινόταν, θα αγνοούνταν ξανά επιδεικτικά. Αντισυνταγματικά. Σαν Ελληνίδα, Μακεδόνισσα από καταγωγή και με ιδιότητα Ολυμπιονίκη, λυπάμαι που ενώ για χρόνια προσπαθούσα με τις οργανωτικές επιτροπές στις διεθνείς διοργανώσεις -με καθαρά προσωπική πρωτοβουλία- να προσδώσω οποιαδήποτε άλλη ονομασία αρμόζει, πέραν όποιας εμπεριείχε τη λέξη Μακεδονία, επίσημα πια, δεν μπορώ να το κάνω. Αγωνίζομαι αποκλειστικά και μόνο για τη χώρα μας και όλους τους Έλληνες που τη νοιάζονται και την πονάνε. Όσοι δρουν με ασέβεια στην ιστορία, τους αγώνες, τους νεκρούς του τόπου και ενάντια στη λαϊκή επιθυμία, όπως συνέβη σήμερα, ζητώ ευγενικά να ΜΗ φωτογραφηθούν δίπλα μου σε ενδεχόμενες μεγάλες αθλητικές επιτυχίες στο μέλλον. Εκπροσωπώ τα ελληνικά χρώματα και οι επιτυχίες ανήκουν σε όσους αγαπούν την πατρίδα, έμπρακτα. Ελπίζω η δημοκρατία να μου δώσει τουλάχιστον αυτό το δικαίωμα… #betrayal

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Korakaki (@annakorakaki) στις

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter