Με Τσίπρα, Βαρουφάκη και Βελόπουλο συναντήθηκε η Θάνου την ώρα που η ΝΔ «ονειρεύεται» μάσκες να πέφτουν

Με Τσίπρα, Βαρουφάκη και Βελόπουλο συναντήθηκε η Θάνου την ώρα που η ΝΔ «ονειρεύεται» μάσκες να πέφτουν

Όπως είχε προαναγγείλει με σχετική της επιστολή, η καρατομηθείσα πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού, Βασιλική Θάνου είχε συναντήσεις σήμερα με τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς και με τον Γιάνη Βαρουφάκη και τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Παράλληλα, η κ. Θάνου σε σχετική της ανακοίνωση επεσήμανε πως αναμένεται συνάντηση και με τους αρχηγούς των υπόλοιπων κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Στην ανακοίνωση της κ. Θάνου αναφέρεται οι συναντήσεις γίνονται «προκειμένου να ενημερωθούν για το θεσμικό ζήτημα που έχει προκύψει ,εξαιτίας της κατά τρόπο αυθαίρετο και κατά παράβαση των κανόνων δικαίου, έκπτωσης των μελών της Επιτροπής Ανταγωνισμού».

Μετά από ένα non paper της ΝΔ όπου «είδαν» μόνο συνάντηση Θάνου-Τσίπρα, πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζουν:

«Η κα Θάνου είχε θεσμική συνάντηση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατόπιν σχετικού αιτήματος που είχε αποστείλει η ίδια προς όλα τα κόμματα. Αντίστοιχες συναντήσεις είχε και με επικεφαλής άλλων κοινοβουλευτικών ομάδων. Πίσω από την προσπάθεια πηγών της ΝΔ να παρουσιάσουν την κα Θάνου ως δήθεν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ δεν μπορεί να κρύψει πως ψήφισε μόνη της τις προτάσεις της για την επιτροπή ανταγωνισμού, καθώς κανένα άλλο κόμμα δεν τις στήριξε. Από τη δήθεν αποκομματικοποίηση με λίγα λόγια φθάσαμε στους κομματικούς εγκάθετους.

Όπως επίσης η ΝΔ δεν μπορεί ούτε να κρύψει ούτε να παραγράψει το γεγονός ότι η κα Θάνου είχε τύχει ευρύτερης διακομματικής στήριξης όταν είχε προταθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ για την επιτροπή ανταγωνισμού».

Νωρίτερα, κύκλοι της ΝΔ είχαν σχολιάσει με αφορμή τη συνάντηση της κ. Θάνου με τον Αλέξη Τσίπρα πως: «Οι μάσκες έπεσαν. Η κ. Θάνου επέστρεψε απόψε στο σπίτι της».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter