Με Τσώρτσιλ, μαντινάδα αλλά… χωρίς αναφορά σε Κωνσταντίνο Μητσοτάκη η ομιλία Καραμανλή

Με Τσώρτσιλ, μαντινάδα αλλά… χωρίς αναφορά σε Κωνσταντίνο Μητσοτάκη η ομιλία Καραμανλή
Πηγή: YouTube/Screenshot

Η ομιλία του Κωνσταντίνου Καραμανλή στα Ανώγεια δεν «απογοήτευσε» όσους ανέμεναν αναφορές περί του φλέγοντος σκανδάλου των υποκλοπών. Ο πρώην πρωθυπουργός φρόντισε να στείλει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση εντός της ΝΔ, σχετικά με την ανάγκη διαλεύκανσης της υπόθεσης, είτε με άμεσο είτε με έμμεσο τρόπο.

Αρκεί να ρίξει κανείς μία ματιά στις διαρροές από το Μαξίμου, λίγη ώρα μετά το τέλος της ομιλίας Καραμανλή, με το περιβάλλον Μητσοτάκη να εμφανίζεται αμήχανο και ενοχικό για όσα είπε, αλλά κυρίως για όσα… εννόησε ο πρώην πρωθυπουργός.

Πλην των έμμεσων μηνυμάτων που φρόντισε να περάσει με… κρότο ο Κώστας Καραμανλής, ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και η σημειολογία πίσω από τις αναφορές των πολιτικών προσώπων, εκτός του Γιάννη Κεφαλογιάννη, εις μνήμην του οποίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση στα Ανώγεια.

Ο Κώστας Καραμανλής άνοιξε την ομιλία του με απόφθεγμα του Γουίνστον Τσώρτσιλ «με ακεραιότητα, τίποτα άλλο δεν μετράει. Χωρίς ακεραιότητα, τίποτα άλλο δεν μετράει», κλείνοντας με μία χαρακτηριστική μαντινάδα η οποία κατά πολλούς έπεφτε ως «καρφί» πάνω στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το όνομα που έλειπε, ήταν εκείνο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Αν και ο Κώστας Καραμανλής χρειάστηκε να ανατρέξει πολλές φορές στο παρελθόν για να αναδείξει την πορεία του Γιάννη Κεφαλογιάννη στην παράταξη της ΝΔ, σε κανένα σημείο της ομιλίας του δεν αναφέρθηκε, ούτε και εννόησε το παραμικρό για τον πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού, γεγονός το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί ως ακόμη ένα μήνυμα προς το περιβάλλον Μητσοτάκη…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter