Με χαμόγελα και τα μετάλλια στο στήθος επέστρεψαν Τεντόγλου και Ντρισμπιώτη στην Ελλάδα (Photos)

Με χαμόγελα και τα μετάλλια στο στήθος επέστρεψαν Τεντόγλου και Ντρισμπιώτη στην Ελλάδα (Photos)

Το βράδυ του Σαββάτου αφίχθησαν στην Ελλάδα οι δύο αθλητές του στίβου που σκόρπισαν χαμόγελα με τις εξαιρετικές επιδόσεις τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Ο χρυσός παγκόσμιος πρωταθλητής στο άλμα εις μήκος, Μίλτος Τεντόγλου και η σπουδαία Αντιγόνη Ντρισμπιώτη που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 35χλμ. βάδην επέστρεψαν στην Αθήνα φορώντας τα μετάλλια στο στήθος.

«Σε όσους βλέπουν μόνο αυτά τα δύο μετάλλια, θέλω να πω ότι εγώ έχω λάβει μέρος σε τέσσερα Παγκόσμια Πρωταθλήματα και τώρα πήρα χρυσό, ενώ έχω και ένα αργυρό. Πριν είχα θέσεις όπως τα άλλα παιδιά. Δεν θα σταματήσω να προσπαθώ να βγάζω μεγάλες επιδόσεις. Μου αρέσουν τα μεγάλα άλματα, ειδικά σε αγώνες μεταλλίων. Αν είναι δύσκολοι αγώνες, μου αρέσουν ακόμα πιο πολύ», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Μίλτος Τεντόγλου.

«Έχω λάβει μέρος σε πέντε Παγκόσμια Πρωταθλήματα και τώρα πήρα το χάλκινο μετάλλιο, ίσως να είναι και το τελευταίο. Η προσπάθεια όλων είναι πολύχρονη. Πολλοί είπαν ότι απέτυχα στα 20 χιλιόμετρα. Εγώ ξέρω αν απέτυχα. Το 20άρι ήταν μια δύσκολη ημέρα για μένα. Δεν είναι κάθε μέρα καλή μέρα για τους αθλητές. Είμαστε άνθρωποι και όχι υπεράνθρωποι», σημείωσε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter