Με χαρακτηριστική κυνικότητα απάντησε ο Στέλιος Πέτσας στον Αλέξη Τσίπρα για τη φτώχεια!

Με χαρακτηριστική κυνικότητα απάντησε ο Στέλιος Πέτσας στον Αλέξη Τσίπρα για τη φτώχεια!

Η κυνικότητα βρήκε τον εκφραστή της – όπως φαίνεται – στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα.

Και αντί να απολογηθεί, να εκφράσει τη λύπη του και να ζητήσει συγγνώμη για το περιστατικό λιποθυμίας μαθήτριας στην Ηλία, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα για «χυδαία εκμετάλλευση της ανθρώπινης ανέχειας» με αφορμή σχετική ανάρτηση του προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Το κόμμα που αρνείται την αύξηση του κατώτατου μισθού και την αύξηση των συντάξεων, το κόμμα που έκανε σημαία την πολιτική κατά των επιδομάτων και τρέχει να βγάλει σε πλειστηριασμό την πρώτη κατοικία, διαψεύδει(!) γιατί -λέει- η μαθήτρια δεν ήταν του Δημοτικού, αλλά του Γυμνασίου.

Προφανώς οι μαθητές έχουν διαφορετικό στομάχι, ανάλογα με την τάξη που πηγαίνουν! Εκτός κι αν εννοεί πως ήταν εκτός προγράμματος, κάτι που ωστόσο το κάνει ακόμα πιο τραγικό!

Αναφέρει μάλιστα πως η κυβέρνησή του (της ΝΔ) παρέδωσε περισσότερα σχολικά γεύματα απ’ ό,τι μέχρι πέρσι ο ΣΥΡΙΖΑ. Αντί στοιχείων ωστόσο ο κ. Πέτσας αναφέρεται σε… πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές! 

Και αυτό παρά τις κατηγορίες πως δεν έχουν παραδοθεί χιλιάδες γεύματα μέχρι τώρα και πως τα κονδύλια που εγκρίθηκαν δεν έφταναν. Επιπλέον ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταγγείλει πως για να πραγματοποιηθεί το πρόγραμμα θα έπρεπε αντί των 41ενός εκατομμυρίων να είχαν εγκριθεί τουλάχιστον 71 εκατομμύρια!

Αλλά ο κ. Πέτσας δεν σταμάτησε εκεί, προφανώς, θεώρησε πως τα fake δεν φτάνουν.

Απέδωσε την ανάρτηση-δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, στο εσωτερικό τοπίο του ΣΥΡΙΖΑ και στις… συνιστώσες, αλλά και στη στροφή προς τη σοσιαλδημοκρατία.

Όπως και να’χει, αν είχε την ελάχιστη ευαισθησία ο Στέλιος Πέτσας θα είχε απλά ζητήσει συγγνώμη.

Την μεν επιλογή τους την κάνουν οι πολίτες, χωρίς να βασιστούν στις απόψεις του κυρίου Πέτσα, όσον αφορά δε τη στροφή προς τη Σοσιαλδημοκρατία, ίσως οι συμπλέοντες με την ακροδεξιά να να είναι «ψυλλιασμένοι» και από την συμπόρευση με το ΚΙΝΑΛ!

Η δήλωση Στέλιου Πέτσα:

«Η “πολιτική του μαγκαλιού”, δηλαδή η πιο χυδαία μικροπολιτική εκμετάλλευση της ανθρώπινης ανέχειας, έχει ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας», δήλωσε ο Στέλιος Πέτσας προσθέτοντας ότι στο ψέμα και στη χυδαιότητα, απαντά η πραγματικότητα.

«1η Αλήθεια: Η μαθήτρια που “χρησιμοποίησε” ο κ. Τσίπρας δεν ήταν μαθήτρια Δημοτικού. Και το πρόγραμμα σχολικών γευμάτων αφορά μόνον τα Δημοτικά Σχολεία.

2η Αλήθεια: Παραδώσαμε περισσότερα γεύματα, σε περισσότερα σχολεία, με μεγαλύτερη συμμετοχή μαθητών, από ό,τι μέχρι πέρυσι ο ΣΥΡΙΖΑ.

3η Αλήθεια: Στριμωγμένος ο κ. Τσίπρας ανάμεσα στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και στην αποδοκιμασία ακόμη και των ψηφοφόρων του, ψάχνει σωσίβιο. Μάταια.

Η “στροφή στη σοσιαλδημοκρατία” σκοντάφτει στον λαϊκισμό των μαγκαλιών και στα “συντροφικά μαχαιρώματα”»», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Επίσης σύμφωνα με ενημέρωση από κυβερνητικές πηγές ο αριθμός γευμάτων που διανέμονται είναι κατά 5.275 αυξημένος σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, ο αριθμός των σχολικών μονάδων στις οποίες υλοποιείται το πρόγραμμα, είναι υψηλότερος σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό (38 σχολικές μονάδες περισσότερες) και το ποσοστό συμμετοχής των μαθητών στο πρόγραμμα είναι κατά 8,42% υψηλότερο συγκριτικά με πέρυσι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter