Με Χαραλαμπόπουλο ο Ολυμπιακός στη Βαλένθια

Με Χαραλαμπόπουλο ο Ολυμπιακός στη Βαλένθια

Με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στη σύνθεσή του αναχώρησε ο… αλλαγμένος Ολυμπιακός για τη Βαλένθια, όπου θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της Εuroleague.

Ο Ουίλ Τσέρι και ο Ουίλι Ριντ, που είναι υπ’ ατμόν λόγω σοβαρού πειθαρχικού παραπτώματος, έμειναν στον Πειραιά. Αντίθετα ταξίδεψε κανονικά ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, μολονότι δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Ο 23χρονος Χαραλαμπόπουλος, που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, είχε δοθεί δανεικός στον Ιωνικό Νίκαιας, ενώ αγωνίστηκε για χρόνια στον Παναθηναϊκό. Η επιστροφή του ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα, οπότε αναμένεται το ντεμπούτο του με την κόκκινη φανέλα.

Το μεθαυριανό ματς μπορεί να είναι το τελευταίο του Κεστούτις Κεμζούρα, ο οποίος έχει πέσει σε δυσμένεια, ενώ αναζητείται ο αντικαταστάτης του. Στον Πειραιά ακούγεται το όνομα του Μίλαν Τόμιτς.

Το «ελληνικό» πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της Εuroleague ανοίγει το βράδυ της Πέμπτης, με τον αγώνα Αρμάνι-Παναθηναϊκού στο Μιλάνο.

Οι «πράσινοι» εξετάζουν την περίπτωση του 33χρονου Καναδού γκαρντ Άντι Ράουτινς, ο οποίος αγωνίζεται στην Τουρκία με την Μπαχτσεσεχίρ. Εάν αποκτηθεί, θα πάρει τη θέση του Ρίον Μπράουν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter