Με… χρυσαυγίτικη ρητορική ο υπουργός Ναυτιλίας χαρακτήρισε «παράνομη εισβολή» τον ερχομό προσφύγων στην Ελλάδα

Με… χρυσαυγίτικη ρητορική ο υπουργός Ναυτιλίας χαρακτήρισε «παράνομη εισβολή» τον ερχομό προσφύγων στην Ελλάδα

Υιοθετώντας σκληρή ακροδεξιά έως και “χρυσαυγίτικη” ρητορική, ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης χαρακτήρισε «παράνομη εισβολή στην Ελλάδα» την έλευση μεταναστών και προσφύγων που αναζητούν μια καλύτερη ζωή, διωγμένοι από τους πολέμους και την πείνα από τις πατρίδες τους.

Την ώρα που ύπατος αρμοστής του ΟΗΕ, Φίλιππο Γκράντι, άδειασε την κυβέρνηση για το προσφυγικό στη Βουλή, επισημαίνοντας ότι η πλειοψηφία αυτών που διαμένουν στις δομές φιλοξενίας είναι πρόσφυγες, έρχεται ο υπουργός Ναυτιλίας, αναφερόμενος στο μείζον ζήτημα και τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει ολοκληρωμένο σχέδιο για την ενίσχυση των περιπολιών, αλλά και την αποσυμφόρηση των νησιών, με σκοπό να σταματήσει η παράνομη εισβολή στη χώρα!

Φυσικά, “ευλόγησε” την κατασκευή των σύγχρονων στρατοπέδων συγκέντρωσης που προορίζονται πλέον για πρόσφυγες και μετανάστες. Ο Γιάννης Πλακιωτάκης επανέλαβε για άλλη μια φορά την πάγια κυβερνητική απόφαση αλλά και την “αναγκαιότητα” να γίνουν τα κλειστά κέντρα κράτησης για τους μετανάστες….

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter