Με χρυσή αλλαγή τον Αλμπάνη, η ΑΕΚ 1-0 τον Ατρόμητο

Με χρυσή αλλαγή τον Αλμπάνη,  η ΑΕΚ 1-0 τον Ατρόμητο

Ο Χρήστος Αλμπάνης πέρασε αλλαγή στο 82’ στο ματς του Περιστερίου, και τρία λεπτά αργότερα πέτυχε το γκολ με το οποίο η ΑΕΚ νίκησε τον Ατρόμητο (1-0) και στην ουσία κλείδωσε την τρίτη θέση της βαθμολογίας.

«Είμαι χαρούμενος που πέτυχα το πρώτο μου γκολ με την φανέλα της ΑΕΚ. Σίγουρα η πάσα ήταν ουσιαστικά μισό-γκολ. Είναι σημαντικό ότι φεύγουμε από δω με το τρίποντο, μιας και με τη νίκη αυτή βρισκόμαστε πλέον στην 3η θέση, την οποία και θέλουμε να τερματίσουμε», δήλωσε ο σκόρερ της Ενωσης, ενώ ο προπονητής του Μανόλο Χιμένεθ, είπε: «Εξαρτάται από εμάς να παλέψουμε για την 3η θέση. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα και την απόδοση της. Ήταν ένα παιχνίδι κόντρα σε δύο πολύ καλές ομάδες και νικήσαμε δίκαια. Είχαμε 10 τελικές και ο Ατρόμητος 4. Αυτά είναι μόνο στατιστική, το θέμα είναι να μπει το γκολ, όπως έκανε ο Αλμπάνης».

Ο προπονητής του Ατρόμητου Νταμίρ Κάναντι από την πλευρά του δήλωσε: «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι από αυτή την ήττα στην έδρα μας με 0-1, θέλαμε να παλέψουμε για την τρίτη θέση με την ΑΕΚ. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή οργάνωση στο παιχνίδι μας, ενδεχομένως αυτό που μας έλειψε ήταν ο ρυθμός και λίγο μεγαλύτερη κίνηση με την μπάλα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, ανεβάσαμε την πίεσή μας και τις γραμμές και ήμασταν καλύτεροι σε αυτό το κομμάτι. Στην μοναδική ευκαιρία που δεν αμυνθήκαμε σωστά, δεχθήκαμε το γκολ».

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θεοδωράκης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης Χατζηισαΐας, Σάκιτς, Μάντσον (81′ Νάτσος), Ουμπίδες (62′ Μπουσουλάτζιτς), Καρασαλίδης, Ενσικουλού, Κουλούρης, Μανούσος (67′ Oυάρντα).

ΑΕΚ: Μπάρκας, Γκάλο, Οικονόμου, Τσόσιτς, Μπακάκης, Κρίστιτσιτς (82′ Αλμπάνης), Αλέφ, Μπακασέτας, Κλωναρίδης, Μπογέ (74′ Μπακασέτας), Πόνσε (36′ λ.τρ. Λιβάγια).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter