Με ύβρεις και επεισόδια ξεκίνησε πάλι η δίκη για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Με ύβρεις και επεισόδια ξεκίνησε πάλι η δίκη για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Με πολλαπλές διακοπές και ύβρεις των κατηγορουμένων προς τους συνηγόρους της πολιτικής αγωγής ξεκίνησε εκ νέου σήμερα στο Μικτό Ορκωτό η δίκη για τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Παρών στο δικαστήριο και ο βασικός μάρτυρας της υπόθεσης, Αριστείδης Φλώρος. Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Φλώρος είχε δικηγόρο του τον δολοφονηθέντα δικηγόρο.

Αρχικώς η δίκη διεκόπη προκειμένου να προσέλθουν όλοι οι κατηγορούμενοι. Τα μέτρα της αστυνομίας είναι δρακόντεια.

Στην εξέλιξη της ακροαματικής διαδικασίας ένας εκ των κατηγορουμένων ζήτησε δια του συνηγόρου του διακοπή καθώς, όπως τόνισε προς την έδρα, δεν ήταν σε θέση να παρακολουθήσει και να κατανοήσει τη δίκη.

Το αίτημα δεν έγινε δεκτό από το Δικαστήριο με τον κατηγορούμενο να αποχωρεί από την αίθουσα υβρίζοντας. Τον ακολούθησαν και οι άλλοι κατηγορούμενοι οι οποίοι έβρισαν και αυτοί την πολιτική αγωγή αλλά και την Έδρα. Τα λεκτικά πυρά των κατηγορουμένων δέχτηκε συγκεκριμένα η δικηγόρος και ευρωβουλευτής της ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Σημειώνεται πως ένας εκ των κατηγορουμένων (σ.σ ηθικός αυτουργός στη δολοφονία του Ζαφειρόπουλου) δολοφονήθηκε πριν λίγες ημέρες στις φυλακές Κορυδαλλού. Επρόκειτο για τον Άλμπερτ Μπάκο που δέχτηκε δεκάδες μαχαιριές από τον συγκατηγορούμενό του ομοεθνή του (σ.σ κατηγορείται ως φυσικός αυτουργός) και από έναν 25χρονο Έλληνα.

Η δολοφονία του 36χρονου διαπράχθηκε λίγη ώρα αφ’ ότου μεταφέρθηκε από τις φυλακές Δομοκού στην Ε’ Πτέρυγα του σωφρονιστικού καταστήματος του Κορυδαλλού.

Η ακροαματική διαδικασία συνεχίζεται κανονικά μετά την αποχώρηση των κατηγορουμένων. Αυτήν την ώρα καταθέτουν οι συγγενείς του δολοφονηθέντος.

Περισσότερα σε λίγο…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter