Με ύβρεις, χυδαιότητες και fake news η Σοφία Νικολάου «απαντά» στις αποκαλύψεις του documentonews.gr

Με ύβρεις, χυδαιότητες και fake news η Σοφία Νικολάου «απαντά» στις αποκαλύψεις του documentonews.gr

Ύβρεις και χυδαιότητες προτίμησε η Σοφία Νικολάου για να αποφύγει να απαντήσει στην έρευνα του documentonews.gr που αποκάλυψε νέες απευθείας αναθέσεις προμήθειας αντισηπτικών και μασκών σε εταιρεία με κύριο αντικείμενο την πώληση τροφίμων!

Η Σοφία Νικολάου, γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής προτίμησε πέραν του στερεότυπου περί «αναθέσεων χωρίς σκιές» να χρησιμοποιήσει τον Τζορτζ Μπέρναρντ Σω για να βρίσει… γιατί προφανώς βρίσκεται στην στρατιά των «αρίστων» και επιτελικών του Κυριάκου Μητσοτάκη που «ξέρουν» από κουλτούρα και πολιτισμό.

Η ίδια βέβαια δεν απαντά επί της ουσίας στο documentonews.gr που αποκάλυψε χθες επιπλέον αναθέσεις συνολικής αξίας 291.659 ευρώ, για προμήθεια μασκών και αντισηπτικών σε εταιρεία με κύριο αντικείμενο την πώληση… τροφίμων (μετά τις αναθέσεις σε εταιρεία αναρτήσεων αυτοκινήτων).

Σχολιάζοντας και χωρίς να απαντά η κυρία Νικολάου χρησιμοποιεί τον Πολιτισμό για να αποκαλέσει «γουρούνια» τους δημοσιογράφους που κάνουν ερευνητική δημοσιογραφία κάτι που προφανώς δεν την συμφέρει:

«Δεν είμαστε όλοι ίδιοι αν κι εδώ ισχύει αυτό που είπε ο Σω: Ποτέ μην παλεύεις με τα γουρούνια γιατί εσύ λερώνεσαι και τα γουρούνια το ευχαριστιούνται.»

Χωρίς καμία απάντηση και επαναλαμβάνοντας τα fake news στα οποία διαπρέπουν οι της ΝΔ ήταν και ενα ακόμα Tweet της

«Οι πληρωμένοι από τα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα, Γκαίμπελς του ΣΥΡΙΖΑ βυσσοδομούν ξανά ρίχνοντας λάσπη στον ανεμιστήρα. Δεν θα τους περάσει. Θα λάβουν την απάντησή τους και θεσμικά και στα δικαστήρια αν χρειαστεί.»

Δεν ξέρουμε αν για την κυρία Νικολάου, το να βρίζει και να υποτιμά τη δημοσιογραφική έρευνα αποτελεί πολιτισμό, αλλά καλύτερα είναι να αφήσει στην άκρη τον Τζορτζ Μπέρναρντ Σω και να μην τον βασανίζει… Στο κάτω-κάτω, προφανώς δεν έχει καμία σχέση!

Όσο για τα fake news που επαναλαμβάνει και έχουν απαντηθεί και από τα φιλικά στη ΝΔ ΜΜΕ, ίσως είναι και το μόνο καταφύγιο για να αποφύγουν τη δημοσιογραφική έρευνα! 

Υστερόγραφο:

Ο Τζορτς Μπέρναντ Σο ωστόσο έχει πει και άλλα που ίσως να την ενδιαφέρουν:

«Συγχωρέστε τον που πιστεύει ότι οι συνήθειες της φυλής του είναι νόμοι του σύμπαντος»

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Νικολάου: Μετά τα αμορτισέρ, δίνει 291.659 ευρώ για προμήθεια αντισηπτικών και μασκών σε εταιρεία διανομής τροφίμων και ποτών

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter