Με υστερικές κραυγές ο Άδωνις προσπαθεί να κρύψει το άγχος του για το Novartis-Gate

Με υστερικές κραυγές ο Άδωνις προσπαθεί να κρύψει το άγχος του για το Novartis-Gate

Εμφανώς αναστατωμένος από την εμπλοκή του ονόματός του στο Novartis-Gate εμφανίστηκε στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Με… πολεμικές ιαχές κατά της κυβέρνησης, την οποίαν κατηγόρησε ότι προσπαθεί να αλλάξει την ατζέντα από τις εξελίξεις στο ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, και έχοντας εκθειάσει τον Αντώνη Σαμαρά (έφτασε να επικαλεστεί το πρόβλημα με το μάτι του που αντιμετώπιζε ο πρώην πρωθυπουργός ως ένδειξη του… αγώνα του για τη σωτηρία της πατρίδας), ο Άδωνος κάλεσε τους παρευρισκόμενους «να μη χάσετε με τίποτα την κατάθεσή μου στην εξεταστική επιτροπή για την Υγεία», την Τρίτη.

«Δύο πράγματα θα συμβούν αύριο: Ή θα σβήσουν ξαφνικά τα φώτα και θα σταματήσει η τηλεοπτική μετάδοση λόγω τεχνικού κωλύματος της Βουλής ή ο κ. Πολάκης θα βρεθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο», ανέφερε, εμφανιζόμενος αισιόδοξος ότι «αύριο θα τους κάνω εντελώς ρεζίλι για να μάθει ο ελληνικός λαός τη σκευωρία».

Χαρακτήρισε τους χειρισμούς του δικαστικού μηχανισμού στο Novartis-Gate «ντροπή για τη Δικαιοσύνη» ενώ αποφάνθηκε ότι «αυτή δεν είναι αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία». Επίθεση στη Δικαιοσύνη είχε πραγματοποιήσει εξάλλου και νωρίτερα τη Δευτέρα με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter

Βέβαια πίσω από τις μεγαλοστομίες και τα… υψηλά ντεσιμπέλ, στην εκτενέστατη εισαγωγή πριν ξεκινήσει την κυρίως ομιλία του, το άγχος του πρώην υπουργού Υγείας και νυν αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας ήταν εμφανές. Εξάλλου ήδη από όταν ανακοίνωσε την ημερομηνία της τελετής για την κοπή της πίτας είχε ζητήσει από τους οπαδούς του να παραβρεθούν μαζικά, λέγοντας ότι φοβάται μήπως καταλήξει στη φυλακή, αναφερόμενος βέβαια τότε στην εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ.  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter