MediaMarkt: Νέα Υπηρεσία Συντήρησης & Απολύμανσης κλιματιστικού

MediaMarkt: Νέα Υπηρεσία Συντήρησης & Απολύμανσης κλιματιστικού

Καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα στο σπίτι με απόλυτη ασφάλεια!

Η MediaMarkt, η κορυφαία εταιρεία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, εμπλουτίζει συνεχώς τις υπηρεσίες της και κάνει τη ζωή κάθε μέρα πιο άνετη και συναρπαστική! Με τη Νέα Υπηρεσία Συντήρησης και Απολύμανσης κλιματιστικού από 59,90€ μόνο από τη MediaMarkt, μπορείς πλέον να απολαύσεις ασφαλή και άψογη λειτουργία του κλιματιστικού σου. Πώς; 

Πιστοποιημένοι ψυκτικοί, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και υγιεινής, έρχονται στον χώρο σου και πραγματοποιούν ολοκληρωμένο και βαθύ καθαρισμό του κλιματιστικού σου. H απολύμανση πραγματοποιείται με την χρήση πιστοποιημένου καθαριστικού κι απολυμαντικού φαρμάκου, εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ, για την εξουδετέρωση βλαβερών μικροοργανισμών. Η συσκευή καθαρίζεται αποτελεσματικά με υψηλή πίεση, ενώ για την παρεμπόδιση διασποράς αερομεταφερόμενων μικροσωματιδίων αλλά και για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια πραγματοποιείται αντικατάσταση των φίλτρων ενεργού άνθρακα με ολοκαίνουρια.

Επιπλέον, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της MediaMarkt φροντίζουν και για την προστασία και την καθαριότητα του χώρου σου, χρησιμοποιώντας ειδικό κάλυμμα αποστράγγισης υδάτων. Κι επειδή είναι πολύ σημαντικό “να είναι όλα στη θέση τους”, στη συνέχεια βάζουν όλα τα έπιπλα και τα αντικείμενα στην αρχική τους θέση ενώ στην υπηρεσία συμπεριλαμβάνεται ο καθαρισμός και της εξωτερικής μονάδας.

Ζήσε smart, λοιπόν, και βελτιστοποίησε την απόδοση του κλιματιστικού σου με τη νέα υπηρεσία συντήρησης και απολύμανσης κλιματιστικού από τη MediaMarkt, που προσφέρει:

  • Μεγιστοποίηση απόδοσης σε ψύξη-θέρμανση
  • Αύξηση της διάρκειας του χρόνου ζωής της συσκευής
  • Εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας

Στη MediaMarkt βρίσκεις όλα όσα χρειάζεσαι για να νιώθεις σιγουριά και ασφάλεια! Γιατί τα θέλεις όλα… και στις υπηρεσίες! Ανακάλυψε τώρα όλες τις υπηρεσίες της εταιρείας!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter