Κρίσιμη συνέλευση

Mega Channel: Απειλούν με μαύρο οι απλήρωτοι εργαζόμενοι - Τι θα κάνουν οι μέτοχοι

Κρίσιμη θα είναι η αυριανή συνέλευση των δικοικητικών εργαζομένων του Mega. 

Την ώρα που το κανάλι εισπράττει χρήματα από τις διαφημίσεις αποπληρώνοντας έτσι τα δάνεια των μετόχων της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ , οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι και αυτές τις μέρες συμπληρώνονται δώδεκα μήνες απληρωσιάς. 

Οι εργαζόμενοι - όσοι δεν έχουν προχωρήσει ακόμη σε επίσχεση εργασίας - θα αποφασίσουν αύριο να αξιοποιήσουν αυτό το μέσο προκειμένου να πιέσουν τους νέους και τον παλαιό μέτοχο του καναλιού να δείξουν τις προθέσεις τους. 

Αν οι εργαζόμενοι στη ροή προγράμματος σταματήσουν να "ρίχνουν" διαφημίσεις, ακόμη κι αν δεν πέσει "μαύρο" (με την ένοια ότι θα προβάλλονται οι επαναλήψεις) θα υπάρξει ένα πρόβλημα για τις Τράπεζες που έχουν μπλοκάρει τους λογαριασμούς του καναλιού αλλά εισέπρατταν τα διαφημιστικά έσοδα. 

Να θυμίσουμε ότι τον περασμένο μήνα με παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδη οι εργαζόμενοι είχαν πληρωθεί τον μισθό του προηγούμενου Ιουλίου. Από τότε όμως δεν υπήρξε καμία ενημέρωση από τους μετόχους για το τι μέλλει γενέσθαι. 

Αύριο λοιπόν είναι μια πολύ κρίσιμη μέρα για το Mega και την τύχη των εργαζομένων του.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.