Mega-Μαρινάκης – Πέρασε στον εφοπλιστή ταινιοθήκη και σήμα του ιστορικού σταθμού

Mega-Μαρινάκης – Πέρασε στον εφοπλιστή ταινιοθήκη και σήμα του ιστορικού σταθμού

Ολοκληρώθηκε ο πλειστηριασμός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης τα πήρε όλα κι έφυγε! 

Ο επιχειρηματίας πλειοδότησε στον διαγωνισμό που έγινε την Παρασκευή (1/11) το πρωί, προσφέροντας το ποσό των 34 εκατομμυρίων ευρώ (33.999.999 για την ακρίβεια), ενώ η δεύτερη προσφορά προέρχονταν από κυπριακή εταιρεία και ήταν της τάξης των 33.000.000 ευρώ.

Η ταινιοθήκη περιλαμβάνει: α) γενικό αρχείο, β) ενημερωτικό αρχείο (εκπομπές ενημερωτικού – ψυχαγωγικού περιεχομένου), γ) τηλεπαιχνίδια, δ) μονόλεπτα γενικού περιεχομένου, ε) μυθοπλασία με σενάριο (ελληνικές σειρές), και στ) αθλητικές εκπομπές και επιλεγμένες αθλητικές διοργανώσεις (αγώνες). Επιπρόσθετα όλο το ειδησεογραφικό και αθλητικό αρχείο (δελτία, ρεπορτάζ, στιγμιότυπα αγώνων και διοργανώσεων). Τα σήματα αφορούν τόσο το ίδιο το κανάλι και τις λειτουργίες του, όσο και διάφορες εκπομπές. Μαζί με τα σήματα μεταβιβάστηκε ο διαδικτυακός ιστότοπος MEGATV.com καθώς και όλοι οι λογαριασμοί κοινωνικής δικτύωσης.

Την πληροφορία μετέδωσε το ethnos.gr

Για την ιστορία πάντως να θυμίσουμε ότι ο κ. Μαρινάκης ήταν εκ των μετόχων του Μega, μαζί τους Βαρδινογιάννη και Σαββίδη που οδήγησαν σε μαύρο το κανάλι. Επίσης άφησαν στο δρόμο πάνω από 400 οικογένειες εργαζομένων που έμειναν απλήρωτοι από την εποχή που οι παλαιοί μέτοχοι του καναλιού Βαρδινογιάννης, Ψυχάρης και Μπόμπολας έριξαν το κανάλι στα βράχια όταν σταμάτησαν την αποπληρωμή των δανείων. Τώρα λοιπόν ο πλειστηριασμός περισσότερο “διαμοιρασμό ιματίων” θυμίζει και σίγουρα οι μόνοι χαμένοι είναι οι εργαζόμενοι που περιμένουν να δουν αν θα πάρουν ποτέ τα δεδουλευμένα τους. 

Το γεγονός ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη άφησε το κανάλι και εργαζόμενους να βουλιάξουν ενώ παρέμεινε στα media (και μάλιστα εξαγοράζοντας τον ALPHA από τον Δημήτρη Κοντομηνά) και ενώ είναι μέτοχος του καναλιού και τελικά σήμερα δεν πλειοδότησε αφήνοντας το Mega στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη θα είναι άλλη μια ακόμη από τις άλυτες ιστορίες στην ιστορία των ελληνικών media.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter