Mega: Οι ηθοποιοί αποχαιρετούν το Μεγάλο Κανάλι (Photos)

Έντεκα λεπτά μετά τις 2 τα ξημερώματα, το Mega σταμάτησε να εμφανίζεται στους τηλεοπτικούς δέκτες. Μετά από σχεδόν 30 χρόνια παρουσίας στην ζωή του τόπου το “Μεγάλο Κανάλι” σταμάτησε να αναμεταδίδεται από την πλατφόρμα της Digea.

Νωρίτερα, οι εργαζόμενοι του σταθμού, είχαν αποφασίσει να αποχαιρετήσουν το κοινό του καναλιού, προβάλλοντας τρεις από τις πιο επιτυχημένες και αγαπημένες σειρές: “Τρεις Χάριτες”, “Δις Εξαμαρτείν” και “Απαράδεκτοι”.

Δεν ήταν λίγοι οι ηθοποιοί που συνεργάστηκαν τόσα χρόνια με το Μεγάλο Κανάλι και πολλοί από αυτούς το αποχαιρέτησαν μέσω των social media.

Σμαράγδα Καρύδη: «Η ζωή αλλάζει δίχως να κοιτάζει τη δικιά σου μελαγχολία… #σευχαριστώγιάόλα #mega #megamou».

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Όχι …γιατι υπάρχει !! Στην καρδιά μου και στις αναμνήσεις μου! Παρακολουθώντας το σαν θεατής και υπάρχοντας με το σημα του πανω απ το κεφαλι μου καμποσες φορες!! Ευγνώμων για οτι εζησα!! #εισαιτοταιριμου #δέκαμικροίμήτσοι #σκυλισιαζωη #safesex #μελενεβαγγελη».

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Η συχνότητα μόλις σταμάτησε να εκπέμπει. Το Mega όμως δεν ήταν συχνότητα, ήταν άνθρωποι: εργαζόμενοι, δημιουργοί και θεατές. Αυτοί είναι ακόμα εδώ. Τίποτα δεν τελειώνει, όλα αλλάζουν μορφή. Σε χαιρετώ με ευγνωμοσύνη, κι απ’ τις δυο πλευρές της οθόνης. #mega #thetimestheyareachangin».

Μαριάννα Τουμασάτου: «ΛΑΘΟΣ!!!!!!!!ΚΑΘΩΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΣΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΝΕΙΡΑ….ΝΙΑΤΑ…..ΜΝΗΜΕΣ……. ΤΑ ΛΑΘΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ!!!».

Φώτης Σεργουλόπουλος: «This is the END. Αυτό είναι ένα απόσπασμα από την τελευταία εκπομπή που πολύ περήφανα μπορώ να πω πως έγινε ορόσημο για τα μετέπειτα πρωινά προγράμματα ακόμα μέχρι και σήμερα. Το “Σαν Στο Σπίτι Σας” κατάφερε να γίνει αυτό που πολλοί αγάπησαν, διότι δημιουργήθηκε στο συγκεκριμένο κανάλι, με αυτές τις υποδομές και κυρίως επειδή ήταν στελεχωμένο από ανθρώπους δημιουργικούς, με όραμα, ιδέες, ελεύθερους στη σκέψη, στο πνεύμα, μοντέρνους, με διάθεση να ακούσουν, έτοιμους να υλοποιήσουν και την πιο “προχωρημένη” πρόταση και κυρίως γιατί όλοι αυτοί είχαν έναν κοινό στόχο: να κάνουν καλή τηλεόραση. Τον Ιούλιο του 2003 η συγκίνηση ήταν μεγάλη γιατί μέσα μας όλοι καταλαβαίναμε ότι κλείναμε έναν κύκλο που δεν θα ξανάνοιγε ποτέ ενώ ο καθένας θα συνέχιζε τον δρόμο του κρατώντας στο μυαλό του αυτή τη δημιουργική συγκυρία. Αισθάνομαι τυχερός που βρέθηκα την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο μέρος γιατί σε αυτό το “Σπίτι” χρωστάω όλα όσα έκανα στην μετέπειτα τηλεοπτική και όχι μόνο ζωή μου. Σας ευχαριστώ Φρόσω, Πέτρο, Έλενα, Λοΐζο, Κατερίνα, Άρη… και είναι μακριά η λίστα. Αυτά. #mega #megamou #sanstospitisas»

Μαρία Ανδρούτσου: «Mega μου!! Πόσες ώρες γυρισμάτων, πόσες όμορφες και δύσκολες στιγμές ,πόσες αναμνήσεις, πόσες συγκινήσεις….ποσο τυχερη και ευγνώμων νιώθω !!!! ΑΝΤΙΟ❤️ #megatv #penintapeninta #greektv #actorslife #shooting #greektvseries #lovemyjob #grateful #lucky #megachannel #actress»

Γιώργος Καπουτζίδης: «Σε ευχαριστώ για όλα. Ήσουν το σπίτι μου…μαζί σου έκανα τα όνειρα μου πραγματικότητα…αντίο για πάντα. #mega #megamou #savvatogennimenes #stoparapente #ethnikielladosmega #thetwenty #justthe2ofus #pareastinkouzina #denexologia».

Αργύρης Αγγέλου: «Αντίο MEGA MOU… #megatv #megamou #savvatogennimenes #para5».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader