Mega: Ώρα «μηδέν» – Έξω από την Alphabank οι επί 14 μήνες απλήρωτοι εργαζόμενοι

Mega: Ώρα «μηδέν»  – Έξω από την Alphabank οι επί 14 μήνες απλήρωτοι εργαζόμενοι

Σε οριακό σημείο βρίσκεται το Mega Channel με τους εργαζόμενους να εξαντλούν κάθε όριο υπομονής, 14 μήνες απλήρωτοι. 

Σήμερα βρέθηκαν έξω από την Alpha Bank, μία από τις πιστώτριες τράπεζες που έχουν μπλοκάρει τους λογαριασμούς της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ, με αποτέλεσμα να παραμένουν απλήρωτοι. 

Ενώ κάθε μέρα που περνάει δυσκολεύει την ζωή των εκατοντάδων εργαζομένων, γίνεται όλο και πιο δύσκολο το παζλ μεταξύ των νέων μετόχων και των τραπεζών. 

Βαρδινογιάννης, Μαρινάκης και Σαββίδης (αν και ο τελευταίος την περασμένη εβδομάδα άφησε να εννοηθεί πώς πούλησε το ποσοστό που του ανήκε μετά την εξαγορά του “Πήγασου” στην Κυπριακή εταιρεία Elenovo) δεν θα μπορούν να συμμετάσχουν στον νέο διαγωνισμό για τι τηλεοπτικές άδειες όσο το κανάλι παραμένει σε αυτό το ιδιοτυπο καθεστώς. 

Από τη Δευτέρα πάντως ακόμη και το “μαύρο” είναι στο τραπέζι καθώς οι τεχνικοί έχουν αποφασίσει κυλιόμενες 24ωρες απεργίες. 

Μέχρι σήμερα το κανάλι προβάλει επαναλήψεις, χωρίς καθόλου ενημερωτικό ζωντανό πρόγραμμα ενώ την ίδια ώρα τα ποσά – διόλου ευκαταφρόνητα – που εισπράττει πάνε κατευθείαν στις τράπεζες μειώνοντας το ύψος του δανεισμού. Με τους εργαζόμενους απλήρωτους. 

Για τη σημερινή κινητοποιήση των εργαζομένων του Mega ΕΤΙΤΑ και ΠΟΣΠΕΡΤ δήλωσαν την συμπαράστασή τους κηρύσσοντας στάση εργασίας από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι. 

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ:

Η ΠΟΣΠΕΡΤ συμπαρίσταται και στηρίζει τις κινητοποιήσεις των συναδέλφων μας εργαζομένων στο MEGA.

Ο εμπαιγμός και η αναλγησία των ιδιοκτητών έχει περάσει κάθε όριο.

Οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να είναι όμηροι των ιδιοκτητών και των τραπεζών, όταν είναι αυτοί που πάραξαν και συνεχίζουν να παράγουν πλούτο και δύναμη σε αυτούς τους μετόχους.

Ως εδώ και μη παρέκει.

Εδώ και τώρα λύση γι’ αυτούς τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους.

Απαιτούμε :

Την άμεση αποπληρωμή των δεδουλευμένων – οφειλομένων.

Την άμεση αποδέσμευση των λογαριασμών από τις τράπεζες.

Την άμεση επαναλειτουργία του MEGA με όλους τους εργαζόμενους.

Την άμεση νομοθετική ρύθμιση από την κυβέρνηση, για να μην ξαναβρεθεί κανείς εργαζόμενος στην δεινή θέση που σήμερα βρίσκονται οι εργαζόμενοι του MEGA.

Όλοι στις στάσεις εργασίας και στις κινητοποιήσεις που γίνονται σήμερα 11:00 έως 15:00 και μαζική παρουσία έξω από την Alpha Bank στις 11:30.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter