Μεγάλα κέρδη με αποδόσεις ρεκόρ από τις ιπποδρομίες το προηγούμενο Σάββατο στο Μαρκόπουλο

Μεγάλα κέρδη με αποδόσεις ρεκόρ από τις ιπποδρομίες το προηγούμενο Σάββατο στο Μαρκόπουλο

Μεγάλα κέρδη μοίρασε η Ιπποδρομίες ΑΕ, του ΟΠΑΠ, το Σάββατο 10 Ιουνίου. Συναρπαστικό ήταν το πρόγραμμα στον Ιππόδρομο στο Μαρκόπουλο, με πολλές αμφίρροπες κούρσες και εντυπωσιακές αφίξεις. Σημειώθηκαν αποδόσεις ρεκόρ και τα κέρδη για τους παίκτες του στοιχήματος ανέβηκαν στα ύψη.

Ένας μεγάλος νικητής προέβλεψε σωστά τους ίππους που τερμάτισαν πρώτοι σε 6 συνεχόμενες ιπποδρομίες (ΣΚΟΡ 6) και με ένα δελτίο 72 ευρώ κέρδισε 19.508 ευρώ.

Οι αποδόσεις που δόθηκαν, για ακόμη μια φορά ήταν σημαντικές: στο ΤΕΤΡΑΠΛΟ (σωστή πρόβλεψη των 4 πρώτων ίππων), στην 5η, 6η και 7η ιπποδρομία του ελληνικού προγράμματος,

για κάθε ένα ευρώ πονταρίσματος η απόδοση ήταν 2.096,8 ευρώ, 1.046,6 ευρώ και 3.525 ευρώ, αντίστοιχα.

Οι αποδόσεις για το ΣΥΝΘΕΤΟ ΔΙΔΥΜΟ (σωστή πρόβλεψη των Διδύμων σε δύο συνεχόμενες κούρσες) για τις ιπποδρομίες 4-5 και 6-7 ήταν 3.374,6 ευρώ και 1.203,3 ευρώ, αντίστοιχα.

Η απόδοση του ΣΚΟΡ 4 (σωστή πρόβλεψη των ίππων που τερμάτισαν πρώτοι σε 4 συνεχόμενες ιπποδρομίες) πλήρωσε 3.845,7 στο 1 ευρώ.

Οι κορυφαίες ιπποδρομίες κάθε μέρα στα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Κάθε μέρα σε επιλεγμένα πρακτορεία ΟΠΑΠ προσφέρονται ιπποδρομίες από τα κορυφαία ιπποδρόμια σε Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία και Νότια Αφρική και υπόσχονται μεγάλες συγκινήσεις και κέρδη στους παίκτες.

Αυτή την εβδομάδα ξεχωρίζει το PRIX DE DIANE LONGINES, την Κυριακή 18 Ιουνίου στις 16:25, στο οποίο θα διαγωνιστούν τα κορυφαία τριετή άλογα της Γαλλίας και οι ιδιοκτήτες τους θα διεκδικήσουν έπαθλο 1.000.000 ευρώ!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter