Μεγάλες αποδόσεις και τζακ ποτ το Σάββατο στο Μαρκόπουλο

Οι μεγάλες αποδόσεις και τα τζακ ποτ που κυριάρχησαν την περασμένη εβδομάδα στο Μαρκόπουλο, υπόσχονται μια ακόμη πιο δυνατή ιπποδρομιακή συγκέντρωση το ερχόμενο Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017, από την Ιπποδρομίες ΑΕ του ΟΠΑΠ.

Με το τζακ ποτ που σημειώθηκε στο ΣΚΟΡ 6, το ποσό των 19.035 ευρώ μεταφέρεται στη συνάντηση του Σαββάτου. Έτσι, όσοι προβλέψουν σωστά τον νικητή σε έξι ελληνικές ιπποδρομίες, θα μοιραστούν περισσότερα από 45.000 ευρώ.

Τα κέρδη δεν σταματούν εδώ. Ούτε στο ΣΚΟΡ 4 (σωστή πρόβλεψη νικητή σε τέσσερις συνεχόμενες ιπποδρομίες του ελληνικού προγράμματος) βρέθηκε μεγάλος νικητής το περασμένο Σάββατο. Συνεπώς, το ποσό των 10.235 ευρώ που συγκεντρώθηκε, μεταφέρεται για τις 4 Μαρτίου, με τους νικητές να αναμένεται να μοιραστούν περισσότερα από 25.000 ευρώ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα των αποδόσεων της προηγούμενης ελληνικής ιπποδρομιακής ημέρας είναι το Τετραπλό της 5ης ιπποδρομίας, όπου τρεις νικητές προέβλεψαν σωστά τα τέσσερα πρώτα άλογα και κέρδισαν 2.260 ευρώ ο καθένας.

Η επόμενη ελληνική συγκέντρωση όπου έχουν μεταφερθεί τα ποσά των τζακ ποτ, στις 4 Μαρτίου 2017, συμπεριλαμβάνει έξι ιπποδρομίες και ξεκινάει στις 13:30.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.