Μεγάλες καταστροφές στο hotspot της Σάμου μετά τη φωτιά (Photos)

Μεγάλες είναι οι καταστροφές που προκλήθηκαν στο ΚΥΤ της Σάμου από τη χθεσινή πυρκαγιά που ξέσπασε. 

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία Σάμου η πυρκαγιά εκδηλώθηκε αρχικά σε εξωτερικό αγροτοδασικό χώρο και σε απόσταση έξι μέτρων περίπου από την περίφραξη του ΚΥΤ Σάμου. Η πυρκαγιά επεκτάθηκε εντός του περιφραγμένου εσωτερικού χώρου και περιορίστηκε στο τσιμεντένιο δρόμο.

Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν: 15 σκηνές τύπου Λουξεμβούργου των 15 ατόμων έκαστη, εννέα σκηνές τύπου life shelter ολοσχερώς και δύο μερικώς, ένας οικίσκος WC και ένας οικίσκος μερικώς, δύο μικρά κτίσματα- αποθήκες (ισόγειες πέτρινες με κεραμοσκεπή) με τα υλικά που υπήρχαν εντός αυτών καθώς και όλα τα είδη ρουχισμού και είδη κλινοστρωμνής που υπήρχαν εντός των σκηνών.

Επίσης κάηκαν πεύκα και ελιές, έκτασης ενός στρέμματος. Επισημαίνεται ότι στα ανωτέρω καιόμενα καταλύματα υπήρχε ανεξακρίβωτος αριθμός φιαλών υγραερίου (γκαζάκια) και φιάλες των πέντε και 10 kgr οι οποίες πολλές από αυτές απομακρύνθηκαν από τις φλεγόμενες εστίες.

Η πυρκαγιά κατασβήσθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σάμου με εννέα πυροσβεστικά οχήματα, δύο πυροσβεστικά οχήματα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καρλοβασίου με 43 πυροσβέστες και με τη συνδρομή εθελοντικών πυροσβεστικών οχημάτων της ευρύτερης περιοχής και δυνάμεων της ΕΛΑΣ που βοηθούσαν το έργο της κατάσβεσης.

Την διενέργεια προανάκρισης ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Φωτογραφίες από samostoday.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.