Μεγάλες μορφές στα ψηφοδέλτια: ΝΔ – ΑντιΣΥΡΙΖΑ Συμμαχία

Μεγάλες μορφές στα ψηφοδέλτια: ΝΔ – ΑντιΣΥΡΙΖΑ Συμμαχία

Στην τελευταία τιμητική θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ, ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, που δεν είναι – λέει – ΝΔ. Σώπα, τώρα, καλέ!

Στην τελευταία τιμητική θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ, ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, που δεν είναι – λέει – ΝΔ. Σώπα, τώρα, καλέ! Αν δεν είναι δεξιός ο Μαρκουλάκης, τότε ποιος είναι! Αλλά γιατί ο Μαρκουλάκης στο Επικρατείας κι όχι το άξιο τέκνο των «Παραιτηθείτε», ο Γιώργος (Mr Κολλαγόνος) Τσουκαλαδάκης που ρίχτηκε στην ταπεινή Ανατολική Αττική; 

Αίσχος, κ. Μητσοτάκη. Και δυο φορές αίσχος που δεν τέθηκε όχι στην τελευταία τιμητική θέση αλλά τιμής ένεκεν επικεφαλής στο Επικρατείας της ΝΔ, ο Σταμάτης («παλικάρι της φακής») Πουλής, ως κατ’ εξοχήν «άριστος» του Κυριάκου και του Αδωνη, εφόσον έχει να επιδείξει σελίδες δόξης λαμπρές στο αλμανάκ με το μεγάλο φαγοπότι του ΚΕΕΛΠΝΟ! (σσ. Τελικά ο πολύς Πουλής αρκέστηκε σε μια θέση στο ψηφοδέλτιο Δυτικής Αττικής, μπας και με την τυχόν εκλογή του εξασφαλίσει και την πολυπόθητη βουλευτική ασυλία, καθώς αντιμετωπίζει κακουργηματικές διώξεις για το αμαρτωλό ΚΕΕΛΠΝΟ).

Δείτε ολόκληρο το θέμα στο Κουτί της Πανδώρας

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter