Μεγάλες ουρές γι άλλη μία ημέρα έξω από τις τράπεζες

Μεγάλες ουρές γι άλλη μία ημέρα έξω από τις τράπεζες

Η εικόνα έξω από τις τράπεζες εξακολουθεί να είναι η ίδια τις τελευταίες ημέρες, με τους πολίτες να σχηματίζουν τεράστιες προκειμένου να εξυπηρετηθούν. 

Από πολύ νωρίς οι πολίτες στήνονται έξω από τι τράπεζες έως ότου αυτές ανοίξουν και καταφέρουν να μπουν. Η πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ μετέδωσε την ουρά που είχε δημιουργηθεί από νωρίς έξω από τραπεζικό κατάστημα στην Καλλιθέα, όπου ήδη πολίτες από τις 6.30 περίμεναν απέξω. 

Αν και τις προηγούμενες ημέρες, οι πολίτες δεν φαίνεται να κρατούσαν αποστάσεις και δεν έπαιρναν καμία προφ’υλαξη, η εικόνα αυτή σήμερα φαίνεται να είναι κάπως καλύτερη. 

Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ βρίσκονται στις τράπεζες όπου ελέγχουν αν οι πολίτες έχουν τα απαραίτητα έγγραφα για να κυκλοφορούν και απευθύνουν συστάσεις για τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας.

Ουρές και στην Πάτρα

Μεγάλες ουρές από άτομα διαφόρων ηλικιών συγκεντρωμένα έξω από υποκατάστημα που περιμένουν να εξυπηρετηθούν σχηματίστηκαν και στην Πάτρα, παρά τις προειδοποιήσεις των αρχών να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Υπενθυμίζεται ότι από την Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020, δεν πραγματοποιούνται στα καταστήματα με φυσική παρουσία οι ακόλουθες συναλλαγές:

1. Αναλήψεις μετρητών έως 400 ευρώ θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά με τη χρήση της χρεωστικής κάρτας, στα ΑΤΜ. Εννοείται ότι όποιος επιθυμεί να προχωρήσει σε ανάληψη μεγαλύτερου ποσού μπορεί να το πράξει είτε μέσω ΑΤΜ είτε μέσω του γκισέ.

2. Καταθέσεις μετρητών έως 1.000 ευρώ θα πραγματοποιούνται στα ΑΤΜ με τη χρήση χρεωστικής κάρτας.

3. Οι πληρωμές λογαριασμών τρίτων (δημόσιο, ενέργεια, ύδρευση, τηλεφωνία, συνδρομητική τηλεόραση, ασφάλειες, κ.λ.π) θα εξοφλούνται μέσω internet/mobile banking ή στα ΑΤΜ και στα Κέντρα Αυτόματων Συναλλαγών (APS). Στο Δίκτυο Καταστημάτων δεν θα εξυπηρετούνται πληρωμές λογαριασμών με χρήση μετρητών στο ταμείο.

4. Η ενημέρωση λογαριασμών (κινήσεων και υπολοίπων) θα πραγματοποιείται μέσω internet/mobile banking ή στα ΑΤΜ. Ενημερώσεις βιβλιαρίων ταμιευτηρίου δεν θα γίνονται στο Δίκτυο Καταστημάτων.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter