Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση – Εξαφάνιση 37χρονης εγκύου στο Ρέθυμνο

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση – Εξαφάνιση 37χρονης εγκύου στο Ρέθυμνο

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό αγνοούμενης γυναίκας

Η εξαφάνιση μιας 37χρονης γυναίκας από το Ρέθυμνο, με καταγωγή από τη Βουλγαρία, και η φημολογία γύρω από την υπόθεση έχει κινητοποιήσει τις αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου που αναζητούν τα ίχνη της τις τελευταίες μέρες.

Η δήλωση εξαφάνισης της γυναίκας έγινε στην Αστυνομία την Δευτέρα 7 Μαΐου, από την μητέρα της, η οποία μετέβη στο Ρέθυμνο εσπευσμένα από τη Βουλγαρία όταν κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει με την κόρη της.

Η 37χρονη αγνοούμενη, που ζούσε στο Ρέθυμνο κι εργαζόταν σε εστιατόριο της πόλης, επικοινώνησε τελευταία φορά με την οικογένειά της στην Βουλγαρία το μεσημέρι της Τετάρτης, 2 Μαΐου.

Silver alert για τη 37χρονη Ντεσισλάβα

Σήμερα το μεσημέρι εκδόθηκε silver alert για την εξαφάνιση της 37χρονης Ντεσισλάβα Ιλίεβα.

Όπως αναφέρεται έχει μάτια καστανά και ύψος 1,60μ. ενώ η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Όποιος γνωρίζει το ο,τιδήποτε να επικοινωνήσει με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Δεν φαίνεται να μετέφερε στους συγγενείς της ότι την απασχολεί κάποιο πρόβλημα. Τις αμέσως επόμενες μέρες όταν η μητέρα της επανειλημμένα προσπάθησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί της, διαπίστωσε ότι το τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο, γεγονός που την ανησύχησε έντονα αφού η επικοινωνία με την κόρη της ήταν τακτική.

Το γεγονός ότι η 37χρονη δεν είχε εμφανιστεί τις τελευταίες μέρες ούτε στην εργασία της, ενίσχυσε τους φόβους της μητέρας γι’ αυτό και ταξίδεψε από την Βουλγαρία στο Ρέθυμνο προκειμένου να την αναζητήσει.

Έτσι, δήλωσε επίσημα στην Αστυνομία την εξαφάνιση της κόρης της (είχε προηγηθεί τηλεφωνική ενημέρωση στις αρχές, ενώ βρισκόταν ακόμα στην Βουλγαρία) εκφράζοντας υποψίες και φόβους για τη ζωή της.

Η Αστυνομία συγκεντρώνει και αξιολογεί κάθε πληροφορία που φτάνει στις υπηρεσίες της και κατά την κρίση της κάνει αντίστοιχες έρευνες προς κάθε κατεύθυνση, χωρίς να αποκλείει κανένα ενδεχόμενο.

Η πληροφορία στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου ότι την Τετάρτη 2 Μαΐου, ημέρα κατά την οποία υπάρχει το τελευταίο στίγμα της 37χρονης μέσω του τηλεφώνου της, εθεάθη στο χωριό Κεραμέ Αγίου Βασιλείου αξιολογήθηκε σημαντική για την Αστυνομία γι’ αυτό και την Τετάρτη οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου μια πολύ μεγάλη επιχείρηση αναζήτησης και εντοπισμού των ιχνών της αγνοούμενης.

Χαράδρες, επικίνδυνοι γκρεμνοί, χωράφια, ποτάμια, βουνά πέριξ του χωριού κυριολεκτικά οργώθηκαν από τις δυνάμεις αναζήτησης, σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα έθεσαν σε κίνδυνο και τη ζωή τους οι αστυνομικοί για να κατέβουν σε μεγάλο βάθος γκρεμών να ερευνήσουν χώρους.

Παράλληλα, σκάφος του Λιμενικού προχώρησε σε έρευνες στα παράλια της περιοχής για τυχόν εντοπισμό κάποιου ίχνους της γυναίκας.

Όμως, η μαραθώνια επιχείρηση αναζήτησης δεν απέδωσε καθώς δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος της 37χρονης αγνοούμενης.

Από την Αστυνομία σχεδιάζονται και νέες επιχειρήσεις και η αναζήτηση θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες.

Πηγή: cretalive.gr, Ρεθυμνιώτικα Νέα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter