Μεγάλη διαδήλωση αλληλεγγύης στον άνεργο που φυλακίστηκε επειδή δεν πλήρωσε διόδια

Μεγάλη διαδήλωση αλληλεγγύης στον άνεργο που φυλακίστηκε επειδή δεν πλήρωσε διόδια

Μεγάλη διαδήλωση αλληλεγγύης στον Στράτο Δασκαρόλη, τον άνεργο που κατέληξε στη φυλακή όταν δήλωσε αδυναμία να πληρώσει τα πρόστιμα που του επιδικάστηκαν επειδή δεν είχε πληρώσει διόδια στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας, πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα το απόγευμα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr «τόσο στη συγκέντρωση, στην πλατεία 23ης Μαρτίου, όσο και στην πορεία, στην οδό Αριστομένους μέχρι τα γραφεία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ -όπου και επιδόθηκε ψήφισμα- κυριάρχησαν συνθήματα για την απελευθέρωση του Στράτου Δασκαρόλη».

Όπως αναφέρει το eleftheriaonline.gr το οποίο επικαλείται τον πληρεξούσιο δικηγόρο του φυλακισθέντα ανέργου, έγινε αποδεκτό το αίτημα που κατέθεσε ο Στράτου Δασκαρόλης για συγχώνευση των ποινών του -προκειμένου να μειωθεί στο μισό η ποινή φυλάκισης που του έχει επιβληθεί- κι έτσι αναμένεται να αποφυλακιστεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Στη συγκέντρωση αναγνώστηκε επιστολή του κρατούμενου, με την οποία εξέφραζε τις ευχαριστίες του για τη συμπαράσταση, καλώντας παράλληλα σε “αντίσταση και ανυπακοή”.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter