Που έχουν στηθεί κάλπες

Μεγάλη η συμμετοχή των δικηγόρων στο δημοψήφισμα για την τριχοτόμηση του Πρωτοδικείου

Με μεγάλη συμμετοχή των δικηγόρων της Αθήνας, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του ΔΣΑ, ξεκίνησε σήμερα το δημοψήφισμα που οργάνωσε ο ΔΣΑ σχετικά με την εξαγγελία του Υπουργού Δικαιοσύνης για την ίδρυση δύο νέων Πρωτοδικείων στο Νομό Αττικής.

Μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης, πρώτης μέρας του δημοψηφίσματος, είχαν ψηφίσει (σε κάλπη ή ηλεκτρονικά) περίπου δυο χιλιάδες δικηγόροι της Αθήνας. Οι δικηγόροι, είτε με ψηφοφορία σε κάλπη είτε με ηλεκτρονική ψηφοφορία (κάτι που γίνεται για πρώτη φόρα στην ιστορία του ΔΣΑ), εκφράζουν την γνώμη τους για το αν συμφωνούν ή διαφωνούν με την απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης.

Οι κάλπες για όσους θέλουν να ψηφίσουν με τον «κλασσικό» τρόπο, έχουν στηθεί :

-Στα γραφεία του ΔΣΑ ( Ακαδημίας 20) όπου μπορούν να ψηφίζουν στις 5,6,7 και 8 Ιουνίου από τις 8:00 έως 18:00 και στις 11 Ιουνίου από τις 08.00 ως τις 20.00

-Τα γραφεία του Συλλόγου στο Πρωτοδικείο Αθηνών, στο Ειρηνοδικείο Αθηνών και στο Εφετείο Αθηνών κατά τις 5, 6, 7, 8 και 11 Ιουνίου από τις 7:30 έως 15:30

-Η ηλεκτρονική ψηφοφορία θα γίνεται όλο το 24ωρο από σήμερα 5 Ιουνίου ως τις 11 Ιουνίου που θα κλείσει στις 20.00.

Υπενθυμίζεται ότι το ΔΣ του ΔΣΑ ομόφωνα έχει ταχθεί κατά της σχετικής υπουργικής εξαγγελίας.

Λεπτομέρειες για τα συγκεκριμένα σημεία που έχουν στηθεί οι κάλπες, άλλα και για την ηλεκτρονική ψηφοφορία στο site του Συλλόγου (www.dsa.gr).

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.