Μεγάλη ικανοποίηση στην ιπποδρομιακή κοινότητα από την ψήφιση των ρυθμίσεων για τον ιππόδρομο

Σύσσωμη η ιπποδρομιακή κοινότητα υποδέχθηκε με μεγάλη ικανοποίηση την ψήφιση από τη Βουλή των ρυθμίσεων για τη λειτουργία του Ιπποδρόμου.

Με την εξέλιξη αυτή, όπως επισημαίνουν χαρακτηριστικά, μια νέα σελίδα γυρίζει για τις ελληνικές ιπποδρομίες, καθώς ανοίγει ο δρόμος για την επαναλειτουργία του ιπποδρόμου και εξασφαλίζεται η βιωσιμότητα της ελληνικής ιπποδρομιακής κοινότητας.

Η ιπποδρομιακή κοινότητα εμφανίζεται ιδιαίτερα ικανοποιημένη καθώς, όπως επισημαίνουν παράγοντές της, εδώ και πολύ καιρό ζητούσαν από την Πολιτεία παρεμβάσεις, που θα αποκαθιστούσαν την ομαλή λειτουργεία του ιπποδρόμου και θα διασφάλιζαν τις θέσεις εργασίας στον ιππόδρομο.

Μπράβο από την ΕΝΕΠΔΙ

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Επαγγελματιών Προπονητών Δρομώνων Ίππων (ΕΝΕΠΔΙ), με τις ρυθμίσεις διασφαλίζεται η βιωσιμότητα του ιπποδρόμου και διαμορφώνεται μια νέα προοπτική για τις 3.000 οικογένειες που ζουν από τις ελληνικές ιπποδρομίες. Μάλιστα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, οι αξιέπαινες ρυθμίσεις που εισήγαγε η κυβέρνηση επιτρέπουν σε όλους όσοι εμπλέκονται στις ελληνικές ιπποδρομίες να είναι πιο αισιόδοξοι για την επόμενη ημέρα.

Άλλωστε, η ΕΝΠΔΙ μέσω ανακοινώσεων είχε τονίσει την ανάγκη για παρέμβαση της Πολιτείας και για εξεύρεση λύσεων, που θα προωθούσαν ένα υγιές μοντέλο για τον ιππόδρομο και θα εξασφάλιζαν ότι δεν ναρκοθετείται το μέλλον των ελληνικών ιπποδρομιών και των εργαζόμενων σε αυτές.

Δείτε την ανακοίνωση της ΕΝΕΠΔΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.