Μεγάλη μάχη για το Κύπελλο Ηνιόχου σήμερα στο Μαρκόπουλο

Μεγάλη μάχη για το Κύπελλο Ηνιόχου σήμερα στο Μαρκόπουλο

Έξι ιπποδρομίες περιλαμβάνει η 18η ιπποδρομιακή συγκέντρωση που ξεκινά σήμερα στις 17:00 στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο.

Ξεχωρίζει η κούρσα για το Κύπελλο Ηνιόχου, η οποία θα διεξαχθεί στα 1.575μ. Οι ΜΙΣΤΕΡ ΜΠΑΖ, ΜΥΘΟΣ και ΠΑΛΛΑΝΤΙΟ που προέρχονται από νίκη στην τελευταία τους συμμετοχή θα έρθουν αντιμέτωποι με τους ΜΑΝΟΥΣΟ, ΟΥΡΜΠΑΝ ΣΟΟΥΛ και ΦΙΛΝΤΣ ΟΦ ΠΛΕΪ οι οποίοι θα προσπαθήσουν να σημειώσουν την πρώτη νίκη της καριέρας τους κατακτώντας το Κύπελλο Ηνιόχου.

Στην 1η και στην 2η ιπποδρομία της ημέρας, οι οποίες θα διεξαχθούν στα 1.300μ. και στα 1.200μ. αντίστοιχα, η άφιξη αναμένεται συγκλονιστική, ενώ στην 3η ιπποδρομία οι οκτώ καθαρόαιμοι ίπποι που θα διαγωνιστούν θα προσφέρουν μοναδικό θέαμα.

Στην 5η ιπποδρομία και το Κύπελλο LEGION RUN 6/5, οι ΜΕΪ ΣΚΑΪ και ΧΑΡΡΥ ΑΠ ΠΑΟΛΑ, οι οποίες προέρχονται από νίκη στην τελευταία τους εμφάνιση, θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν την επιτυχία τους απέναντι σε πέντε δυνατές διεκδικήτριες της πρώτης θέσης.

Το ενδιαφέρον των φιλίππων αναμένεται να επικεντρωθεί και στην 6η ιπποδρομία, που θα διεξαχθεί στην απόσταση των 1.400μ. Έντεκα καθαρόαιμοι ίπποι θα προσπαθήσουν να περάσουν πρώτοι την γραμμή του τερματισμού. Ο ΜΑΣΚΟΥΡ και ο ΟΥΑΝ ΧΙΤ, ο οποίος θα πραγματοποιήσει ντεμπούτο, είναι οι δύο ίπποι που θα συστηθούν για πρώτη φορά στο ελληνικό φίλιππο κοινό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter