Μεγάλη νίκη ο Απόλλων στο Αγρίνιο – Αρνητικός πρωταγωνιστής ο διαιτητής Τζοβάρας

Μεγάλη νίκη ο Απόλλων στο Αγρίνιο – Αρνητικός πρωταγωνιστής ο διαιτητής Τζοβάρας

Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε σπουδαίο διπλό στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό (0-1), με γκολ του Φερνάντεθ (36′) αλλά αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο διαιτητής Τζοβάρας που εξ αίτιας του σημειώθηκαν τραγελαφικές καταστάσεις στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα στο 73’ ο Παναιτωλικός ισοφάρισε το παιχνίδι με τον Μεντόζα αλλά το γκολ ακυρώθηκε γιατί ένα λεπτό νωρίτερα, σε επίθεση του Απόλλωνα, υποδείχθηκε οφσάιντ το οποίο δεν εκτελέστηκε με ελεύθερο αλλά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων έδωσε πάσα με τα χέρια σε συμπαίκτη του για να ξεκινήσει η επίθεση που κατέληξε στο γκολ!

Ο διαιτητής Τζοβάρας δεν το πρόσεξε και το VAR γύρισε τη φάση πολύ πίσω με αποτέλεσμα να ακυρωθεί το γκολ μετά από επτά ολόκληρα λεπτά!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Μεντίνα, Βάντερσον, Κωνσταντόπουλος, Λιάβας, Τσιγγάρας, Ντίας, Ντουάρτε, Αριγίμπι (54’ Γιάκολις), Μαζουρέκ (54’ Ταχάρ), Βέργος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Χουχούμης, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Φατιόν, Σλίβκα, Κολ (90’ Μπρούζιτς), Φερνάντεθ (64’ Τσιλούλης), Μπεντινέλι (81’ Μουνιέ), Ιωαννίδης (64’ Ντάουντα).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter