Μεγάλη πυρκαγιά σε ξενοδοχείο στο Λονδίνο – Μεταξύ των ενοίκων και ο διάσημος τραγουδιστής Robbie Williams (Photos – Video)

Μεγάλη πυρκαγιά σε ξενοδοχείο στο Λονδίνο – Μεταξύ των ενοίκων και ο διάσημος τραγουδιστής Robbie Williams (Photos – Video)

Συναγερμός έχει σημάνει στο κέντρο του Λονδίνου, όπου έχει ξεσπάσει πυρκαγιά στο πεντάστερο ξενοδοχείο Mandarin Oriental κοντά στο Hyde Park στην περιοχή Knightsbridge.

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ περίπου 100 πυροσβέστες με 15 οχήματα έχουν σπεύσει στο σημείο και προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά.

Όπως φαίνεται από φωτογραφίες και βίντεο που έχουν αναρτηθεί στα social media, πυκνοί μαύροι καπνοί έχουν καλύψει τον ουρανό και ο κόσμος έχει βγει στους δρόμους τρομοκρατημένος. 

Μάλιστα, στο πολυτελές ξενοδοχείο την ώρα της φωτιάς βρισκόταν και ο διάσημος τραγουδιστής Robbie Williams. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, κυκλοφόρησε βίντεο στο Instagram από φίλο του τραγουδιστή, με τον Robbie Williams να τρέχει να σωθεί από τη φωτιά μαζί με τους υπόλοιπους ενοίκους του ξενοδοχείου κατεβαίνοντας γρήγορα από τις σκάλες ασφαλείας. Στο τέλος του βίντεο, ο 44χρονος pop star κοιτάει την κάμερα και δείχνει με το χέρι του ότι όλα πήγαν κατ ευχήν.

https://twitter.com/frenchiefrance/status/1004376495266172928

https://twitter.com/ArthurWilloughb/status/1004377680102518784

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter