Μεγάλο διπλό ο ΠΑΟΚ, 1-0 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο

Μεγάλο διπλό ο ΠΑΟΚ, 1-0 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο

Ο ΠΑΟΚ επέτρεψε στις νίκες με ένα πολύ σημαντικό διπλό που έκανε σήμερα (9/11) στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ με 1-0 για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε απέναντι στον ΟΦΗ που παρουσιάστηκε περισσότερο αγχωμένος από ότι θα έπρεπε, αλλά είχε φύλακα-άγγελο τον γκολκίπερ Σωτηρίου που έκανε στο πρώτο μέρος τρεις εκπληκτικές επεμβάσεις και κράτησε το μηδέν. Στο 22′ ο Λημνιός πλάσαρε αλλά ο γκολκίπερ του ΟΦΗ έσωσε. Στο 26′ σε κεφαλιά του Ελ Καντουρί έδιωξε εντυπωσιακά ο Σωτηρίου, ενώ το ίδιο συνέβη και στο 37’ σε βολίδα του Μπίσεσβαρ. Σε όλο αυτό το διάστημα ο ΟΦΗ είχε μια καλή ευκαιρία με τον Ναμπί στο 16′ που έδιωξε δύσκολα ο Ζίβκοβιτς.

Τελικά το γκολ για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 56’ με τον Μίσιτς. Γιαννούλης, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, άλλαξαν ωραία μπάλα, ο Ολλανδός έδωσε στον Λημνιό και εκείνος στον Μίσιτς που με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το τελικό 0-1.

Ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος έδειξε κίτρινες κάρτες στους Σεμέντο, Μάτος, Κοροβέση, Ελ Καντουρί, Κ. Γιαννούλης, Δ. Γιαννούλης

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Κοροβέσης, Κ. Γιαννούλης, Κουτρουμπής (83΄Κουτρουμπής), Μαρινάκης, Μπράουν, Νέιρα, Ναμπί (73’ Μάνος), Σεμέντο, Φιγκεϊρέδο, Τσιλιανίδης (83’ Φερέιρα).

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Αουγκούστο, Μίσιτς, Λημνιός, Ελ Καντουρί (78’ Βιεϊρίνια), Μπίσεσβαρ (87΄Εσιτί), Σφιντέρσκι (73’ Ακπομ)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter