Μεγάλο διπλό της Ξάνθης στον Βόλο (1-3)

Μεγάλο διπλό της Ξάνθης στον Βόλο (1-3)

Η Ξάνθη επέστρεψε στις νίκες μετά τη σημερινή επιτυχία της μέσα στον Βόλο με 3-1 σε αγώνα για την 18η αγωνιστική της Superleague.

Η Ξάνθη είχε να νικήσει εκτός έδρας τις 5 Οκτωβρίου (0-1 τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ) κι έμεινε έτσι ζωντανή στη μάχη για μια θέση στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Ο Βόλος από την πλευρά του, πάλεψε το ματς, έχασε πέναλτι κι έμεινε από το 67’ και με 10 παίκτες κι έτσι δεν μπόρεσε να αντέξει μέχρι το τέλος.

Στο 7’ ο Μπαξεβανίδης με ασύλληπτο σουτ έκανε το 0-1 και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο τερματοφύλακας της Ξάνθης, Άμπαντ απέκρουσε το πέναλτι του Μουνίθ και κράτησε το 0-1. Το πέναλτι καταλόγισε καθυστερημένα ο Κομίνης μετά την παρέμβαση του VAR σε καθαρό χέρι του Καρασαλίδη.

Στην επανάληψη ο Βόλος μπήκε δυνατά, απείλησε και ισοφάρισε με γκολ του πρώην παίκτης της Ξάνθης του Γέντρισεκ (δεν το πανηγύρισε) αλλά η αποβολή του Οικονόμου (67’) άλλαξε τα πάντα στο ματς και η Ξάνθη  πήρε τη νίκη. Ο Εντουάρντο με σουτ έγραψε το 1-2 και στο 80’ μετά από κεφαλιά του Λισγάρα, ο Φεράρι με αυτογκόλ έκανε το 1-3.

Ο Κομίνης απέβαλε τον Οικονόμου και κιτρίνισε τους Μαξ, Μπαξεβανίδη, Τερκί.

ΒΟΛΟΣ (Γκαγιέγκο): Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Τσίκα, Οικονόμου, Φεράρι, Τσοκάνης, Μαξ, Μουνίθ, Γκουαροτσένα (46’ Τόρες), Γέντρισεκ (76’ Δημόπουλος), Μάντζης (53’ Λύρατζης)

ΞΑΝΘΗ (Παράσχος): Αμπάντ, Μπαξεβανίδης, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Κασάδο, Κοβάσεβιτς, Τερκί – Ντε Αμορίμ (61’ Σόσα), Στάρτζεον, Εντουάρντο (82’ Τζουρίτσκοβιτς), Φοσέ (46’ Κάστρο)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter