Μεγάλο διπλό του Ολυμπιακού στη Πόλη με ήρωα τον Σα!

Μεγάλο διπλό του Ολυμπιακού στη Πόλη με ήρωα τον Σα!

Σημασία έχει το αποτέλεσμα στο ποδόσφαιρο. Η ουσία δηλαδή. Και η ουσία είναι ότι ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 μέσα στην Πόλη την Μπασάκσεχιρ στον πρώτο αγώνα για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και βρίσκεται αγκαλιά με το εισιτήριο των πλέι οφ της διοργάνωσης, καθώς του αρκεί και η ισοπαλία στη ρεβάνς την ερχόμενη Τρίτη (13/8, 21.30) στο «Καραϊσκάκη».

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν καλύτερα στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν την υπεροχή τους. Η Μπασάκ ισορρόπησε μετά το πρώτο τέταρτο αλλά το ματς κύλησε σε μέτρια επίπεδα με ελάχιστες καλές φάσεις, μια από κάθε ομάδα. Οι Τούρκοι λίγο έλιψε να προηγηθούν από ένα μεγάλο λάθος του Σα αλλά έδιωξαν οι αμνυτικοί ενώ την κεφαλιά του Γκερέρο έδιωξαν οι γηπεδούχοι λιγο πριν τη γραμμή του Γκιουνόκ

Ο Ολυμπιακός μπήκε πιο αποφασισμένος στο β’ μέρος και στο 52’ κατάφερε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους και να προηγηθεί στο σκορ. Πολύ ωραία ενέργεια του Βαλμπουενά από δεξιά, σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά του Μασούρα και 0-1.

Στη συνέχεια η ελληνική ομάδα κράτησε τους Τούρκους μακριά από την εστία του πολύ καλού Σα, αφού η Μπασάκσεχιρ δεν είναι ομάδα που τρομάζει με την απόδοση της.

Στο 80’ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Καβεχσί, όμως ο Ολυμπιακός επιδόθηκε σε ένα απίθανο ρεσιτάλ λαθών κι έδωσε το δικαίωμα στην τούρκικη ομάδα να ελπίζει στην ισοφάριση. Σα να μην έφθανε αυτό ο Μπρούνο έκανε ανόητο πέναλτι στο 91’ αλλά ο σα απέκρουσε το χτύπημα του Βιστσκα!

Στο ματς που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, αφού σε περίπτωση που αποκλείσει τους Τούρκους θα παίξει στα πλέι οφ της διοργάνωσης με τον νικητή του ζευγαριού αυτού, η Πόρτο νίκησε 1-0 στη Ρωσία την Κράσνονταρ με γκολ του Ολιβέρια στο 89’…

Ο Iσραηλινός διαιτητής Γκρίνφελντ κιτρίνισε τους Κλισί, Κριβελί, Καχβετσί, Βίστσα, Τσιμίκα, Βαλμπουενά, Μπρούνο,

ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ (Οκάν): Γκιουνόκ, Καϊσαρά, Κλισί, Σετζού, Βιεϊρά, Τεκντεμίρ, Καχβετσί, Βίστσα, Ρομπίνιο, Γκούλμπραντσεν, Κριβέλι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μεριά, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Βαλμπουενά (62’ Καμαρά), Ποντένσε, Μασούρας (80’ Μπρούνο), Γκερέρο (88’ Ελ Αραμπί).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter