Μεγάλο διπλό του Παναθηναϊκού (78-77) επί της ΤΣΣΚΑ με τρομερό buzzer beater του Καλάθη (Video)

Μεγάλο διπλό του Παναθηναϊκού (78-77) επί της ΤΣΣΚΑ με τρομερό buzzer beater του Καλάθη (Video)

Εκκωφαντική νίκη επί της ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, την πρώτη του μετά από 8,5 χρόνια, πέτυχε ο Παναθηναϊκός: 77-78, με τρίποντο ταμπλό και μέσα του Νικ Καλάθη 3 δέκατα του δευτερολέπτου πριν το τέλος!

«Σταθήκαμε λίγο τυχεροί, αλλά χρειάζεται και τύχη για να νικήσεις μία εξαιρετική ομάδα εκτός έδρας», σχολίασε ο Ρικ Πιτίνο. «Επιβραβευτήκαμε για την υπομονή μας».

Ο πρωταθλητής Ελλάδας έχανε με 74-67 ακριβώς δύο λεπτά πριν το τέλος, αλλά αντεπιτέθηκε με 6 διαδοχικούς πόντους του ΝτεΣόν Τόμας και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τη μεγάλη ευκαιρία που του δόθηκε μετά την άστοχη βολή του Κλάιμπερν στα 9 δευτερόλεπτα.

Νωρίτερα, η ΤΣΣΚΑ προηγήθηκε με διαφορά 10 πόντων (49-39), αλλά ο Παναθηναϊκός βρήκε λύσεις από τον πάγκο του και προσπέρασε για πρώτη φορά στο 30’ με τον Λάνγκφορντ (57-58).

Πλέον οι δύο ελληνικές ομάδες ισοβαθμούν στις 8η-9η θέση με ρεκόρ 13-13, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος. Εάν η κανονική περίοδος τελείωνε σήμερα, το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία θα το είχε ο Ολυμπιακός, ο οποίος ηττήθηκε χθες στο Μιλάνο.

Στη Μόσχα έπαιξαν για τον Παναθηναϊκό οι Γκιστ 11, Τόμας 12, Καλάθης 12, Παπαπέτρου 10, Λάνγκφορντ 8, Παπαγιάννης 8, Κιλπάτρικ 6, Λεκάιτσιους 5, Αντετοκούνμπο 5, Βουγιούκας. Ο Σερχιο Ροντρίγκεθ πέτυχε 23 και ο Χίγκινς 14 για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter