Μεγαλοοικονόμου: Τελείωσε η πολιτική για μένα

Μεγαλοοικονόμου: Τελείωσε η πολιτική για μένα

Το τέλος της καριέρας της στην πολιτική ανακοίνωσε σήμερα το πρωί η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου λίγες μόνο ώρες μετά την αποχώρησή της από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η κυρία Μεγαλοοικονόμου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τελείωσε η πολιτική. Ίσως ήμουν πολύ καθαρή για να είμαι πολιτικός». «Θεωρήστε κατά 99,9%, γιατί ποτέ ακόμη και στον χρυσό δεν γράφει 1000 βαθμούς, ότι θα γυρίσω στις επιχειρήσεις μου» σημείωσε.

«Για να σταδιοδρομήσεις πρέπει να έχεις “μπάρμπα στην Κορώνη”. Είναι ακριβώς αυτό που γράφω στην επιστολή μου στον πρωθυπουργό» συνέχισε η κυρία Μεγαλοοικονόμου.

Την ίδια ώρα, η κυρία Μεγαλοοικονόμου επανέλαβε ότι κάτι συνέβη εσωτερικά του κόμματος από συναδέλφους της που την ενόχλησε. «Ήταν απόφαση που έχω πάρει από τις 15-20 του μήνα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών».

Εν συνεχεία, η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής διέψευσε τις φήμες που έλεγαν ότι ήθελε να ελέγξει το ψηφοδέλτιο στον Πειραιά. «Δεν έχω τέτοιες ικανότητες. Δεν το έκανα όταν ήμουν το 151. Πήγα ως απλή βουλευτής και έμεινα απλή βουλευτής» υπογράμμισε.

«Τώρα είναι ώρα για ξεκούραση» κατέληξε. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter