Μεγαλοπρεπές «άδειασμα» Πέτσα σε Άδωνη: Η Συμφωνία των Πρεσπών δεν μπορεί να αλλάξει

Μεγαλοπρεπές «άδειασμα» Πέτσα σε Άδωνη: Η Συμφωνία των Πρεσπών δεν μπορεί να αλλάξει

Ένα μεγαλοπρεπές άδειασμα επεφύλασσε σήμερα στον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, σχετικά με την συμφωνία των Πρεσπών επιβεβαιώνοντας παράλληλα, την προσήλωση της κυβέρνησης στην υλοποίηση της συμφωνίας παρά τις όποιες προσπάθειες για το αντίθετο. 

Όταν ο Στέλιος Πέτσας ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, σχετικά με την Συμφωνία των Πρεσπών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε πως η επίσημη θέση της κυβέρνησης είναι γνωστή «αφού έχει κυρωθεί η συμφωνία δεν μπορεί να αλλάξει και παράγει αποτελέσματα. Εμείς κοιτάζουμε να έχουμε τη συνεπή εφαρμογή της συμφωνίας». 

Πρόσθεσε ότι «το μόνο που μπορεί να γίνει πλέον είναι η συνεπής εφαρμογή της συμφωνίας και στο πλαίσιο των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Βόρειας Μακεδονίας, η ελληνική πλευρά θα κοιτάξει να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της» αδειάζοντας επισήμως τον Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος προ ημερών είχε ισχυριστεί ότι θα την ανατρέψει όταν δοθεί η ευκαιρία.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες στην προσπάθειά της η ΝΔ να καλύψει το φιάσκο με την «ιστορική» Συμφωνία των Πρεσπών, ο Άδωνης Γεωργιάδης δήλωσε ότι όταν δοθεί η ευκαιρία θα αλλάξουν δύο κρίσιμα σημεία στη Συμφωνία που είναι αυτό που αφορά την γλώσσα και την εθνικότητα. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter