Μεγάλος διαγωνισμός για επαγγελματίες bartenders από το Cutty Sark

Μεγάλος διαγωνισμός για επαγγελματίες bartenders από το Cutty Sark

Το αγαπημένο scotch whisky Cutty Sark αναδεικνύει το ταλέντο και τη δημιουργικότητα των επαγγελματιών bartenders και με σύνθημα #ftiaxecutty, διοργανώνει τον πρώτο του διαγωνισμό bartending με μεγάλο έπαθλο σπουδές στο London Bar School!

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι bartenders καλούνται να επιστρατεύσουν τη φαντασία και το ταλέντο τους, να επισκεφτούν την επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού και να υποβάλουν τη συμμετοχή τους με δύο πρωτότυπες συνταγές για cocktails, μία με βάση το Cutty Sark Original και μία με το Cutty Sark Prohibition.

Οι bartenders που θα ξεχωρίσουν από την πρωτοτυπία των συνταγών τους, θα κληθούν στους ημιτελικούς που θα πραγματοποιηθούν από τις 11 μέχρι τις 31 Μαΐου σε 5 μεγάλες πόλεις της χώρας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα και Ηράκλειο). Με κριτήριο τη δημιουργικότητα, τη γεύση, την ταχύτητα αλλά και την πρόταση σερβιρίσματος, η κριτική επιτροπή θα καταλήξει στους 10 επικρατέστερους, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 7 Ιουνίου. Ο μεγάλος νικητής θα αναδειχθεί κατά τη διάρκεια ενός μοναδικού event που θα παρουσιάσει ο Γιώργος Λιανός, ενώ θα ακολουθήσει party με πολλή μουσική και απολαυστικά cocktail Cutty Sark.

Τον τελικό νικητή περιμένει μια θέση για το International Bartending Diploma Course της διεθνώς αναγνωρισμένης σχολής London Bar School, διάρκειας ενός μηνός!

Την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού απαρτίζουν άτομα με πολυετή πείρα στο χώρο της εστίασης, όπως ο Σύμβουλος Επιχειρήσεων, συγγραφέας και πρωτοπόρος της σύγχρονης ελληνικής σκηνής των cocktail bars Μιχάλης Μένεγος, με 21 χρόνια εμπειρίας ως μπάρμαν, εκπαιδευτής και σύμβουλος, η δημοσιογράφος και bar expert Ελένη Νικολούλια, μέλος της διεθνούς κριτικής επιτροπής του θεσμού των World’s 50 Best Bars και partner στην διεθνή κοινότητα του Difford’s Guide, έχοντας τα δικαιώματα του μεγαλύτερου cocktail site στον κόσμο για την Ελλάδα και την Κύπρο, και ο Δημήτρης Τσάλας, καταξιωμένος bartender και συν ιδιοκτήτης του διάσημου bar The-Bank Job!

Αν είσαι επαγγελματίας bartender μη διστάζεις…… #ftiaxecutty και κέρδισε!

Σχετικά με το Cutty Sark

Ξεκινώντας στις 23 Μαρτίου του 1923 από τη Σκωτία και για περισσότερα από 90 χρόνια, το Cutty Sark, blended Scotch whisky, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ουίσκι brand στην Ελλάδα. Για περίπου έναν αιώνα, το Cutty Sark εμπνέει τους καταναλωτές να ανακαλύψουν νέους ορίζοντες, να ξεφύγουν από το συνηθισμένο και να τολμήσουν το διαφορετικό μέσα από μοναδικές περιπέτειες. Με παντοτινό του έμβλημα το καράβι, που βρίσκεται από την πρώτη στιγμή σε κάθε μπουκάλι Cutty Sark, δείχνει το δρόμο για νέα μονοπάτια που «ταράζουν τα νερά», μακριά από κάθε ρουτίνα. Με όραμα να αποτελέσει συνοδοιπόρο όλων των διαφορετικών προσωπικοτήτων και προσωπικών στυλ, το Cutty Sark διατίθεται στην Ελλάδα σε 2 διαφορετικά labels, το Cutty Sark Original & το Cutty Sark Prohibition.

Σχετικά με την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Με παραγωγική και εμπορική δραστηριότητα στην ελληνική αγορά εδώ και 48 χρόνια, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC, αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Μέσω ενός δικτύου εγκαταστάσεων σε όλη την Ελλάδα που περιλαμβάνει 25 γραμμές παραγωγής και μονάδες διανομής, παράγει και εμπορεύεται τόσο τα προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Powerade, Nestea, illyissimo και τα mixers Schweppes), όσο και τα προϊόντα που έχει αναπτύξει ως εταιρεία (Amita, Frulite, και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ), ενώ επίσης διανέμει τα snacks TSAKIRIS, τα ενεργειακά ποτά Monster και τον καφέ Lavazza. Η Coca-Cola Τρία Έψιλον προσφέρει επίσης ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο αλκοολούχων ποτών, που περιλαμβάνει προϊόντα των οίκων Edrington, Ισιδώρου Αρβανίτου, Brown-Forman και Gruppo Campari.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter