Μέγαρα: Η σύζυγος του θύματος περιγράφει το φονικό – «Μου έριξε στο πόδι και πυροβόλησε τρεις φορές τον σύζυγό μου»

Μέγαρα: Η σύζυγος του θύματος περιγράφει το φονικό – «Μου έριξε στο πόδι και πυροβόλησε τρεις φορές τον σύζυγό μου»

Δραματικές είναι οι σκηνές που περιγράφει από το έγκλημα στα Μέγαρα η σύζυγος του άτυχου γιατρού που έχασε τη ζωή του όταν ο γαμπρός του εισέβαλε στο σπίτι του και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ. 

Η σύζυγος περιγράφοντας τη σκηνή του άγριου φονικού είπε μεταξύ άλλων:  

«Έβγαλε (σ.σ. ο γαμπρός του θύματος) όπλο και με πυροβόλησε στο πόδι. Τρόμαξα και μπήκα μέσα στο σπίτι. Πυροβόλησε τρεις φορές τον σύζυγό μου. Άκουσα τον άντρα μου να του λέει “ηρέμησε! Θα μιλήσουμε και θα τα βρούμε!».

Σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και μαρτυρίες, το φονικό στα Μέγαρα έγινε διότι ο 50χρονος θεωρούσε υπεύθυνο τον 48χρονο για τον χωρισμό του με τη γυναίκα του (σ.σ. την αδερφή του θύματος).

«Δεχόταν απειλές από τον γαμπρό του»

Συνάδελφος του 48χρονου γιατρού, μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο», στον ΣΚΑΪ, ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι γνώριζε για τις απειλές που δεχόταν το θύμα από τον γαμπρό του.

«Ήταν γνωστές κάποιες απειλές εκ μέρους του γαμπρού του. Δεν φοβόταν, ήξερε ότι είναι προβληματική κατάσταση, τον απασχολούσε, είχε δεχτεί απειλές για τη ζωή του στο παρελθόν και μου τις είχε αναφέρει… Ο γαμπρός του χώρισε με την γυναίκα του και κατηγορούσε την υπόλοιπη οικογένεια της συζύγου του, για το γεγονός ότι δεν ευνοούν τη σχέση».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter