Μέγας υποκριτής ο Άδωνης: «Πρώτο μου μέλημα ο κόσμος να σώσει τα σπίτια του»

Μέγας υποκριτής ο Άδωνης: «Πρώτο μου μέλημα ο κόσμος να σώσει τα σπίτια του»

Όλοι θυμούνται την κυνική δήλωση του Άδωνη Γεωργιάδη πριν από δύο εβδομάδες, όπου είχε πει στις 30 Απριλίου σταματά η προστασία της πρώτης κατοικίας λέγοντας πως“τα λέω από τώρα για να μη χαλάσουμε τις καρδιές”!

Να θυμίσουμε τι ακριβώς είχε πει στις 13 Ιανουαρίου, ώστε ο καθένας με τα δικά του αυτιά να ακούσει το ηχητικό και να βγάλει τα συμπεράσματα του.

Σήμερα στον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ επανέλαβε την προτροπή του «ο κόσμος να ρυθμίσει τα δάνεια μέχρι 30 Απριλίου» προσθέτοντας ότι «στο νέο πτωχευτικό κώδικα για τους ανθρώπους που πράγματι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, και με την έννοια της πρόνοιας και όχι την έννοια της προστασίας, θα υπάρξουν άρθρα υποβοήθησης αυτών που πράγματι δεν έχουν»… Κοινώς μην περιμένετε να σώσετε το σπίτι σας, αλλά ένα βοήθημα θα λάβετε όσοι λίγοι το δικαιούστε, κάτι σαν επίδομα ενοικίου στο σπίτι σας που θα το έχουν πάρει οι τράπεζες.

Υποκριτικό εντελώς ακούγεται ότι δήθεν «το πρώτο μου μέλημα είναι ο κόσμος να σώσει τα σπίτια του», όπως εμφανίζεται να λέει σε συνέντευξη στον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής».

Το πρώτο μέλημα του υπουργού… πλειστηριασμών και της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι να σώσουν οι τράπεζες και τα funds που αγοράζουν τα κόκκινα δάνεια, τα κέρδη τους, και εντελώς αδιάφορο τους είναι η πρώτη κατοικία του κόσμου, που θα χαθεί όπως όλα δείχνουν μαζικά από την 1η Μάη 2020.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter