Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Αλματώδης αύξηση μετά τους αρραβώνες

Μέγκαν Μαρκλ: Ντελίριο αναζήτησης στο Pornhub - Σε ποια θέση είναι η Ελλάδα (Photos)

Απίστευτο κι όμως συμβαίνει! Η σελίδα πορνογραφικού υλικού, PornHub, έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία αναζήτησης με το όνομα της αρραβωνιαστικιάς του Πρίγκιπα Χάρι αμέσως μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Η αναζήτηση λοιπόν με το όνομα Meghan Markle παρουσίασε αύξηση της τάξης του 2.270% με πρωτοπόρους στην "έρευνα" τους αμερικανούς χρήστες της σελίδας με ποσοστό 2.273%

Και οι Έλληνες χρήστες όμως έχουν πλασαριστεί στην δωδέκατη θέση με ποσοστό 1.658% ενώ πιο "αδιάφοροι" εμφανίζονται οι Ιταλοί με ένα ισχνό ποσοστό 916%

Από τα στοιχεία που έδωσε η πορνογραφική σελίδα την μεγαλύτερη ...αγωνία για να ερευνήσουν το πιθανό kinky παρελθόν της μελλοντικής Δούκισας συζύγου Πρίγκιπα Χάρι την έχουν οι άντρες άνω των 65 ετών.

Δείτε τα διαγράμματα:

Η Ελλάδα στη 12η θέση αναζήτησης!!!
Οι άνω των 65 είχαν περισσότερη αγωνία για "ενημέρωση"
ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.