«Μειωμένης αντίληψης» αποκάλεσε ο Βαξεβάνης τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

«Μειωμένης αντίληψης» αποκάλεσε ο Βαξεβάνης τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

Αποστομωτική ήταν η απάντηση του δημοσιογράφου και εκδότη του Documento Κώστας Βαξεβάνη, στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος σχολιάζοντας την συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν δίστασε να καταφύγει για ακόμη μια φορά  σε εξυπνακισμούς.

«Άνθρωπέ μου είσαι τόσο μειωμένης αντίληψης; Η συνέντευξη δεν δόθηκε από τις διακοπές αλλά στην Ελλάδα. Προσπαθείς να εμφανίσεις τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να ασχολείται με το Μητσοτάκη στις διακοπές για να κολλήσεις το εμμονικά; Είναι απάντηση αυτή σε συνέντευξη;» ήταν το σχόλιο του Κώστα Βαξεβάνη στα όσα είπε προηγουμένως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιάννης Οικονόμου σχολιάζοντας την συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο Documento προτίμησε αντί να σχολιάσει το περιεχόμενο της να την συνδέσει ψευδώς με τις διακοπές του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Συγκεκριμένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε: «Το γεγονός ότι, ακόμη και από τις διακοπές του στην Πορτογαλία, επιδίδεται σε άλλη μια ποταπή επίθεση λάσπης προς τον Πρωθυπουργό, αναδεικνύει την απύθμενη εμμονή του κ. Τσίπρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Η κίνηση αυτή αποδεικνύει την ροπή της κυβέρνησης δια στόματος του εκπροσώπου της την απαξίωση της πολιτικής ως πράξη προτάσσοντας τον σχολιασμό μέσω tweeter στη θέση της.

Ο Κώστας Βαξεβάνης παίρνοντας θέση επί της κυβερνητικής στάσης έσπευσε να ξεκαθαρίσει: «Άνθρωπέ μου είσαι τόσο μειωμένης αντίληψης; Η συνέντευξη δεν δόθηκε από τις διακοπές αλλά στην Ελλάδα. Προσπαθείς να εμφανίσεις τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να ασχολείται με το Μητσοτάκη στις διακοπές για να κολλήσεις το εμμονικά; Είναι απάντηση αυτή σε συνέντευξη;»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter