Ευχάριστα νέα

Μειώνονται οι τιμές του πετρελαίου στη διεθνή αγορά - Πότε θα περάσουν στη λιανική

Η Κίνα μειώνει από σήμερα τις τιμές της βενζίνης και του πετρελαίου. Πρόκειται για την πρώτη μείωση μετά από πέντε αυξήσεις, σύμφωνα με την αρμόδια επιτροπή (NDRC).

Οι τιμές της βενζίνης και του πετρελαίου μειώνονται αντίστοιχα κατά 130 γουάν (περίπου 20,28 δολάρια) και 125 γουάν ανά τόνο.

Η αύξηση της παραγωγής πετρελαίου στις ΗΠΑ, αλλά και οι εκτιμήσεις των επενδυτών στην αγορά πετρελαίου για αύξηση των περικοπών στις εξαγωγές του ΟΠΕΚ, έχουν μειώσει τις τιμές του πετρελαίου στην διεθνή αγορά.

Απαιτούνται περίπου δέκα εργάσιμες ημέρες, ώστε οι μειώσεις στις τιμές της βενζίνης και του πετρελαίου να περάσουν στην αγορά και να γίνουν αντιληπτές από τους καταναλωτές, υπό την προϋπόθεση συνέχισης των ίδιων εξελίξεων στην διεθνή αγορά πετρελαίου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.