Μείωση ποινής επιδιώκει ο πατέρας της της μικρής Άννυ – Σκότωσε, τεμάχισε, μαγείρεψε και πέταξε στα σκουπίδια την τετράχρονη

Μείωση ποινής επιδιώκει ο πατέρας της της μικρής Άννυ – Σκότωσε, τεμάχισε, μαγείρεψε και πέταξε στα σκουπίδια την τετράχρονη

Να σπάσει την πρωτόδικη ποινή των ισοβίων που του έχει επιβληθεί για την αποτρόπαια δολοφονία της ίδιας του της κόρης, της μόλις τεσσάρων ετών Άννυ, προσπαθεί στο εφετείο ο κατηγορούμενος “πατέρας” .

Εξακολουθεί να αρνείται ότι διέπραξε το στυγερό έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο τον Απρίλιο του 2015.

Παραδέχεται μόνο τον τεμαχισμό του πτώματός ενώ ο συνήγορος του πρόκειται να ζητήσει την μετατροπή της κατηγορίας από ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, σε θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου.

Υπενθυμίζεται ότι πρωτόδικα ο πατέρας της Άννυ και ο συγκατηγορούμενος και φίλος του του καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη ενώ στην μητέρα του άτυχου παιδιού η οποία κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο επιβλήθηκαν έξι χρόνια με αναστολή στην έφεση.

Το δικαστήριο διέκοψε τη συνεδρίαση του για τις 6 Δεκεμβρίου.

ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

Ως μάρτυρες στο δικαστήριο κατέθεσαν η γιαγιά και ο παππούς της 4χρονης οι οποίοι υποστήριξαν πως έμαθαν για την εξαφάνιση του παιδιού από τη μητέρα του κι ακόμα ότι πληροφορήθηκαν για τη δολοφονία του από την τηλεόραση.

Δεν είχαν αντιληφθεί -τόνισαν – πως ο πατέρας της 4χρονης ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Απ΄την πλευρά της μάλιστα η μητέρα του κατηγορουμένου τον χαρακτήρισε “καλό παιδί που μπλέκεται με κακές παρέες”, υποστηρίζοντας ότι αποκλείει να σκότωσε ο γιος της τη μικρή Αννυ.

«Δεν τον θεωρώ ικανό να σκοτώσει το παιδί του. Το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν ότι το παιδί χάθηκε», είπε η μάρτυρας.

Ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας αναφέρθηκε στην κατάθεση του στην αντίδραση ου είχε η επίσης κατηγορούμενη μητέρα της μικρής όταν έμαθε για τη δολοφονία. .

«Ήταν εξαντλημένη, ήθελε να αυτοκτονήσει. Είδα μια γυναίκα διαλυμένη, καταρρακωμένη. Εξέφρασε τον πόνο της με το κλάμα και την απελπισία της. “Φέρτε μου το παιδί μου πίσω. Πείτε μου ότι δεν είναι αλήθεια”, μου έλεγε. Κατηγορούσε τον εαυτό της γιατί δεν μπόρεσε να καταλάβει ότι το παιδί μπορούσε να έχει αυτή την κατάληξη με τον πατέρα του».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter