Μελάνια Τραμπ: Βρέθηκε μόσχευμα για τον μικρό Δημήτρη

Μελάνια Τραμπ: Βρέθηκε μόσχευμα για τον μικρό Δημήτρη

Μια πολύ καλή είδηση δημοσιοποίησε μέσω κοινωνικών δικτύων η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών που αφορά τον μικρό Δημήτρη που από τα Χριστούγεννα δίνει μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο «Βambino Gesu» της Ρώμης.

Η Μελάνια Τραμπ με tweet της αλλά και στο Instagram αποκάλυψε ότι βρέθηκε μόσχευμα καρδιάς για τον τρίχρονο, τον οποίο συνάντησε κατά την επίσημη επίσκεψή της στη Ρώμη.

«Κατά την προσγείωσή μας στο Βέλγιο έμαθα ότι το μικρό αγόρι και η οικογένειά του, που περίμεναν μόσχευμα, καρδιάς, ενημερώθηκαν ότι το νοσοκομείο βρήκε δότη» έγραψε χαρακτηριστικά, συνοδεύοντας την ανάρτηση με φωτογραφία στην οποία του κρατά τρυφερά το χεράκι, χωρίς ωστόσο να φαίνεται το πρόσωπό του, για λόγους σεβασμού του ιατρικού απορρήτου.

Όπως αναφέρεται στον ιταλικό Τύπο, τον επισκέφτηκε στο δωμάτιό του, το οποίο βρίσκεται σε ξεχωριστή πτέρυγα του νοσοκομείου, κάθισε δίπλα από το κρεβάτι του , του κράτησε το χέρι και πέρασε χρόνο μαζί του, διαβάζοντάς του ένα βιβλίο. 

«Η πρώτη κυρία της Αμερικής ήθελε να μάθει την ιστορία των μικρού Έλληνα που ένα στρατιωτικό αεροπλάνο έφερε στη Ρώμη για να σωθεί η ζωή του, την ημέρα των Χριστουγέννων. Μαζί του ήταν και οι γονείς του. (…) Του διάβασε ένα βιβλίο με παραμύθια», δήλωσε άτομο από το νοσοκομείο.

Η Μελάνια συνάντησε 15 άρρωστα παιδιά, εννέα εθνικοτήτων, ζωγραφίζοντας και βγάζοντας αμέτρητες selfies μαζί τους. Στη συνέχεια μοίρασε στα παιδιά δώρο που είχε φέρει μαζί της, μεταξύ των οποίων παζλ που απεικόνιζαν τον Λευκό Οίκο.

Αποχωρώντας από το νοσοκομείο, η πρώτη κυρία των ΗΠΑ άφησε ένα πολύ ξεχωριστό μήνυμα στο βιβλίο που βρίσκεται στον παιδότοπο του «Bambino Gesu». «Ηταν υπέροχο που σας επισκέφτηκα. Παραμείνετε δυνατοί και θετικοί. Πολλή αγάπη, Μελάνια» έγραψε συγκινημένη.

https://www.instagram.com/p/BUfSEnGAeDP/

Ο μικρός Δημήτρης είχε μεταφερθεί με στρατιωτικό C-130 ανήμερα τα Χριστούγεννα στο κέντρο μεταμοσχεύσεων Bambino Gesu της Ρώμης.

Όλα είχαν ξεκινήσει από μία λοίμωξη του αναπνευστικού η οποία του προκάλεσε μυοκαρδίτιδα. Η περίπτωση του είναι σπάνια καθώς περιλαμβάνεται στο 10% των περιστατικών που δεν αντιμετωπίζονται και εξελίσσονται ραγδαία σε αρρυθμία και καρδιακή ανεπάρκεια. Λόγω της κατάστασής του δεν μπορούσε να ταξιδέψει κι έτσι στήθηκε ειδική επιχείρηση από το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter