Μελάνια Τραμπ: Βρέθηκε σχεδιαστής για να την ντύσει στην ορκωμοσία;

Μελάνια Τραμπ: Βρέθηκε σχεδιαστής για να την ντύσει στην ορκωμοσία;

Η Μελάνια Τραμπ επέλεξε χθες Πέμπτη μια ελάχιστα γνωστή Νεοϋορκέζα, ισπανικής καταγωγής για να την ντύσει την παραμονή της ορκωμοσίας του συζύγου της, κατά τη χθεσινή τους επίσκεψη σε τελετή προς τιμή των βετεράνων.

Ο εκλεγμένος πρόεδρος με την σύζυγό του και ο αντιπρόεδρος παραβρέθηκαν χθες σε τελετή για να τιμήσουν τους βετεράνους στο ιστορικό αυτό µνηµείο πεσόντων πολέµου των ΗΠΑ που βρίσκεται έξω από την Ουάσιγκτον.

Η αυριανή Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ήταν ντυμένη με ένα μαύρο παλτό μέχρι το γόνατο δια χειρός της Νορισόλ Φεράρι, ενώ από μέσα φορούσε ένα επίσης μαύρο μίντι φόρεμα. Στο παρελθόν, το πρώην μοντέλο από την Σλοβενία είχε δεχτεί αρνητική κριτική γιατί επέλεγε κυρίως ευρωπαίους σχεδιαστές για το ντύσιμό της.

Πολλοί μόδιστροι αρνήθηκαν να ντύσουν την Τραμπ εξαιτίας της ρητορικής του συζύγου της, γεγονός που έστρεψε ακόμη περισσότερο πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας για τις στυλιστικές της επιλογές στις εκδηλώσεις πριν από την ορκωμοσία και την μεγάλη αποψινή βραδιά.

“Θεέ μου, ελπίζω να μπορέσουμε να γίνουμε ένα λιγότερο θυμωμένο έθνος”, δήλωσε η Φεράρι στο Women’s Wear Daily εξηγώντας ότι δεν συμφωνεί με τους σχεδιαστές μόδας που θέλουν να μποϊκοτάρουν τον Τραμπ.

“Είμαι απόλυτα αντίθετη σε κάθε είδους διάκριση. Ήθελα να της δώσω τη δική της φωνή. Το να δίνουμε δύναμη στις γυναίκες είναι αυτό που μετράει για μένα”.

Η σχεδιάστρια μόδας, η οποία γεννήθηκε στις ΗΠΑ και οι γονείς της είναι από την Κολομβία και την Βενεζουέλα, δήλωσε “περήφανη” που έντυσε την Τραμπ, η οποία σήμερα θα γίνει η δεύτερη Πρώτη Κυρία στην ιστορία των ΗΠΑ που θα έχει γεννηθεί εκτός της χώρας.

“Η επίσκεψη της κυρίας Τραμπ στο Άρλινγκτον είχε ιδιαίτερη σημασία για μένα καθώς ο βιολογικός μου πατέρας είναι τραυματίας βετεράνος. Οι εμπειρίες του και η αναπηρία του που του έμεινε για όλη του τη ζωή επηρέασαν βαθιά την οικογένειά μου”.

Η Φεράρι αρνήθηκε να απαντήσει τι ψήφισε στις προεδρικές εκλογές, στις οποίες οι περισσότεροι εκπρόσωποι του κόσμου της μόδας υποστήριξαν την αντίπαλο του Τραμπ και υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον.

“Είμαι ανεξάρτητη σχεδιάστρια μόδας, ιδιοκτήτρια επιχείρησης και γυναίκα που ανήκει σε μειονότητα πρώτης γενιάς. Οι γυναίκες γενικά δεν έχουν τέτοιες ευκαιρίες στην μόδα. Είμαι πολύ τυχερή που έχω μια τόσο όμορφη μούσα”.

Πάντως, η 46χρονη μέλλουσα Πρώτη Κυρία δέχτηκε έντονη κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επειδή κατά την άφιξή της στο κοιμητήριο έδειχνε μουτρωμένη, κρυμμένη πίσω από μαύρα γυαλιά ηλίου σαν να επέστρεφε από κηδεία.

Αντίθετα, τα αμερικανικά μίντια ασχολήθηκαν με ενθουσιασμό με το πράσινο ριχτό παλτό με το ασορτί φόρεμα που φόρεσε η 35χρονη θετή κόρη της Μελάνια, η Ιβάνκα, και τα οποία λέγεται ότι ήταν δημιουργίες της διάσημης Νεοϋορκέζας σχεδιάστριας Καρολίνα Χερέρα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter