Μελβούρνη: Σοκ! Είχε προειδοποιήσει μέσω facebook ο Ελληνοαυστραλός για το μακελειό!

Μελβούρνη: Σοκ! Είχε προειδοποιήσει μέσω facebook ο Ελληνοαυστραλός για το μακελειό!

Σοκάρει η είδηση που αποκαλύπτει ότι ο 26χρονος Ελληνοαυστραλός Δημήτρης Γκαργκάτσουλας που σκόρπισε το τρόμο σήμερα στην Μελβούρνη σκοτώνοντας 4 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλου 31 πέφτοντας με το αυτοκίνητό του σε κεντρικό δρόμο της πόλης, είχε προειδoποιήσει πριν από λίγες ημέρες για την πράξη του μέσω του facebook.

Στις 14 Ιανουαρίου είχε γράψει στην προσωπική του σελίδα στο  facebook: «Θα σας σκοτώσω όλους. Mόνος μου. Θέλετε έναν στρατό για να με πιάσετε και μέχρι τώρα έχετε παρουσιάσει μισό στρατό. Για όλους αυτούς που με ξέρουν… Ξέρουν ότι είμαι ένας πανέξυπνος, καλός, σέξι νεαρός άντρας. Και ότι από τότε που ήρθα στη Μελβούρνη έχω ζήσει ημέρες και νύχτες που δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα ζούσα. Λοιπόν, μαντέψτε… Έχω ευλογηθεί… Και τώρα τη γ@μήσ@τε! Σήμερα οι θεοί μού έδωσαν σοφία και γνώση. Με ξύπνησαν».

Ο δράστης ήταν γνωστός στις αρχές όπως αποκάλυψε εκπρόσωπος της αστυνομίας αφού μόλις το περασμένο Σάββατο αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση για επίθεση που φέρεται να έκανε εναντίον του συντρόφου της μητέρας του.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter