Μελέτη Accenture: Ενίσχυση των επιχειρήσεων μέσα από τις νέες τεχνολογίες

Μελέτη Accenture: Ενίσχυση των επιχειρήσεων μέσα από τις νέες τεχνολογίες

Νέα μελέτη από την Accenture διαπιστώνει ότι βρισκόμαστε εν μέσω μιας τεράστιας τεχνολογικής αλλαγής, καθώς η τεχνητή νοημοσύνη και άλλες επιδραστικές τεχνολογίες γίνονται human by design και εγκαινιάζουν μια νέα άνευ προηγουμένου εποχή παραγωγικότητας και δημιουργικότητας. Η μελέτη υπογραμμίζει ότι καθώς οι ανθρωποκεντρικές τεχνολογίες είναι ευκολότερο να αλληλεπιδρούν και να ενσωματώνονται σε κάθε πτυχή της ζωής μας, κινούμαστε προς έναν κόσμο όπου η τεχνολογία γύρω μας θα εξαπλώνεται περισσότερο, όντας λιγότερο ορατή.

Η μελέτη επίσης διερευνά πώς ύστερα από μια περίοδο εκθετικής καινοτομίας, η τεχνολογία –ειδικά η παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη– γίνεται πιο ανθρώπινη στη φύση της. Και καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται ώστε να είναι πιο ανθρωποκεντρική, προσφέρει πρακτικά μεγαλύτερες δυνατότητες στους ανθρώπους να ενισχύσουν τις ικανότητές τους και να επανεφεύρουν τις επιχειρήσεις όπως τις γνωρίζαμε έως τώρα.

Σύμφωνα με τη μελέτη της

Accenture, η παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει το 44% όλων των ωρών εργασίας σε όλους τους κλάδους στις ΗΠΑ, να ωθήσει τη βελτίωση της παραγωγικότητας σε 900 διαφορετικούς τύπους θέσεων εργασίας και να δημιουργήσει τουλάχιστον 8 τρισ. δολάρια σε οικονομική αξία παγκοσμίως.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter