Μέλη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών αναζητούν δύτες που χάθηκαν σε Κάρπαθο και Αρτέμιδα

Μέλη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών αναζητούν δύτες που χάθηκαν σε Κάρπαθο και Αρτέμιδα

Τέσσερα μέλη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών αναμένεται να καταδυθούν σήμερα στη θαλάσσια περιοχή Σώκαστρου Καρπάθου, για τον εντοπισμό δύο αλλοδαπών δυτών ηλικίας 30 και 65 ετών, που αγνοούνται από χθες το απόγευμα σε σπηλιά βάθους 45 μέτρων.

Άλλος αλλοδαπός, που πραγματοποιούσε κατάδυση με τους αγνοούμενους εντός της σπηλιάς, λόγω έλλειψης αέρα αναδύθηκε μέχρι την έξοδο της σπηλιάς χωρίς ωστόσο να εντοπίσει τους άλλους δύο.

Ο ίδιος ειδοποίησε το Λιμενικό Σώμα και άμεσα ξεκίνησαν έρευνες προς εντοπισμό τους από περιπολικό ιδιωτικά σκάφη, ομάδα ιδιωτών δυτών, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

Στο μεταξύ άκαρπες παραμένουν έως τώρα οι έρευνες του λιμενικού σώματος για τον εντοπισμό ενός 54χρονου αλλοδαπού που είχε μεταβεί απογευματινές ώρες χθες για μπάνιο στην περιοχή Σιλιβάνι Αρτέμιδας.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του, που αναμένεται να ξεκινήσουν εκ νέου εντός της ημέρας, συμμετέχει ομάδα της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών, τέσσερα οχήματα από ξηράς, ένα ναυαγοσωστικό και ένα αλιευτικό.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter