Μέλη της οικογένειας Γιώτη στα Pandora Papers

Μέλη της οικογένειας Γιώτη στα Pandora Papers

Μέλη της οικογένειας που διατηρεί τον επιχειρηματικό κολοσσό «ΓΙΩΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» εντοπίζονται στις διαρροές των Pandora Papers.

Σύμφωνα με τη διασταύρωση που έκανε το documentonews.gr των στοιχείων που διέρρευσαν από τη Διεθνή Κοινοπραξία Ερευνητών Δημοσιογράφων (icij.org) και των επίσημων έγγραφων που είναι αναρτημένα στο Γενικό Εμπορικό Επιμελητήριο, η διεύθυνση που εμφανίζεται στα Pandora Papers για το όνομα Ιωάννης Γιώτης του Αθανάσιου είναι η ίδια με αυτή που έχει δηλωθεί στο ΓΕΜΗ.

Ειδικότερα, ο Ιωάννης Γιώτης του Αθανάσιου φέρεται να συνδέεται με την εταιρία Damesos Navigation INC. Η εν λόγω offshore έχει έδρα την Τορτόλα, η οποία είναι το μεγαλύτερο νησί των Βρετανικών Παρθένων Νήσων. Μάλιστα, η εταιρία -σύμφωνα με το icij.org- παραμένει ενεργή. Στις διαρροές των Paradise Papers εντοπίζεται και η διεύθυνση που το μέλος του Δ.Σ. της εταιρίας «ΓΙΩΤΗΣ» έχει δηλώσει και στα έγγραφα του ΓΕΜΗ.

Οι συνδέσεις:

Επιπλέον, στα Pandora Papers εντοπίζεται το όνομα Ιωάννης Γιώτης του Χρήστου, το οποίο ταιριάζει με αυτό του αντιπροέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της εταιρίας που εμπορεύεται βρεφικές τροφές, υλικά ζαχαροπλαστικής, ροφήματα κοκ.

Το συγκεκριμένο όνομα φέρεται να συνδέεται με την εξωχώρια εταιρία Petco Shipping Corp, η οποία είναι ανενεργή.

Το σχεδιάγραμμα:

Διαβάστε επίσης:

Συνέταιροι και στα Pandora Papers ο μπαταχτσής Πηλαδάκης και ο Αντώνης Ρέμος

Pandora Papers: Η λίστα με τους Έλληνες που εμπλέκονται

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter