Μελισσανίδης για Αγιά Σοφιά: «Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά»

Μελισσανίδης για Αγιά Σοφιά: «Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά»

Η έναρξη των εργασιών της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια δίπλα στο γήπεδο της Αγιάς Σοφιάς, καθώς και των συνοδών έργων, έχει «κολλήσει» και για τον λόγο αυτό αντιπροσωπεία της ΑΕΚ συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης Δημήτρης Μελισσανίδης, μετά το τέλος της συνάντησης, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την έναρξη των έργων, η ολοκλήρωση των οποίων είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να πάρει άδεια λειτουργίας το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

«Είχαμε μια πολύ καλή κουβέντα. Το έργο πρέπει να τρέξει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Έχουμε τη διαβεβαίωση του Περιφερειάρχη και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Και η Δημοτική Αρχή πρέπει να κάνει κάποια έργα. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά», δήλωσε ο Δ. Μελισσανίδης, ενώ ο Περιφερειάρχης, είπε: «Κανείς δεν θα καθυστερήσει το έργο. Όλοι θα χαρούμε την Αγιά Σοφιά με τον γρηγορότερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο. Η γραφειοκρατία σμικρύνεται και το έργο εκτελείται. Ήδη η γραφειοκρατεία που παρουσιάστηκε στο παρελθόν δεν θα υπάρχει από εδώ και πέρα. Γρήγορα θα δούμε τα αποτελέσματα».

Στη σύσκεψη είχε κληθεί και ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος, ο οποίος ανέφερε ότι «δεν υπάρχει κανένα σκοτεινό σημείο. Κάποια έργα στον περιβάλλοντα χώρο θα αρχίσουν άμεσα. Αυτά που μεταφράζονται στην κοινή γνώμη σαν κάποια σκοτεινά σημεία μεταξύ Περιφέρειας, Δήμου και ΑΕΚ δεν υφίστανται και το έργο προχωράει».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter