Μελισσανίδης: «Πιστεύω ότι το καλοκαίρι θα είναι έτοιμο το γήπεδο μας»

Μελισσανίδης: «Πιστεύω ότι το καλοκαίρι θα είναι έτοιμο το γήπεδο μας»

Την ικανοποίηση του μετά την υπογραφή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη στην τελική σύμβαση για τον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό του νέου γηπέδου της ΑΕΚ εξέφρασε ο διοικητικός ηγέτης της, Δημήτρης Μελισσανίδης.

«Με την υπογραφή των δύο συμβάσεων σήμερα με τους εκπροσώπους των αναδόχων που είναι ο ΟΤΕ και η NEUROSOFT, πιστεύω ότι το καλοκαίρι θα είναι έτοιμο το γήπεδο μας», δήλωσε ο Μελισσανίδης.

Το συνολικό κόστος των δύο συμβάσεων ανέρχεται στα 14,274 εκατ. ευρώ για την προμήθεια ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού απαραίτητου για τη λειτουργία του γηπέδου της ΑΕΚ «Αγιά Σοφιά – ΟΠΑΠ Arena».

Η Περιφέρεια Αττικής έχει χρηματοδοτήσει τμήμα της «Κατασκευής του Γηπέδου της ΑΕΚ» με συνολικό προϋπολογισμό 20.000.000 ευρώ, ενώ με τις δύο συμβάσεις που υπεγράφησαν σήμερα εξασφαλίζεται η προμήθεια Ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού απαραίτητου για τη λειτουργία του γηπέδου. Μεταξύ άλλων οι προμήθειες αφορούν:

-Εγκαταστάσεις Συστημάτων Δικτύωσης, Πληροφορικής και Ασφαλείας, -Εγκαταστάσεις Ήχου, Εικόνας, Οπτικοακουστικών και Τηλεοπτικής Μετάδοσης, -Μηχανήματα συντήρησης χλοοτάπητα -Τοπικά μέσα κατάσβεσης. -Εγκαταστάσεις φωτισμού Κίνησης Αυτοματισμού.

-Μηχανήματα θέρμανσης ψύξης – κλιματισμού -Ηλεκτρικούς Πίνακες διανομής -Αρχιτεκτονικό εξοπλισμό.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter