Μέλο Περέιρα: Τεράστια η πίεση προς τους Έλληνες διαιτητές

Μέλο Περέιρα: Τεράστια η πίεση προς τους Έλληνες διαιτητές

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, τόνισε σε δηλώσεις του στην πορτογαλική «A bola», ότι οι διαιτητές της Super League εξακολουθούν να δέχονται τεράστια πίεση από τους συλλόγους.

Με αφορμή τις δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος ξέσπασε κατά του Μέλο Περέιρα και του VAR έπειτα από την αναμέτρηση με τον Βόλο, ο πρόεδρος της ΚΕΔ τοποθετήθηκε με τη σειρά του λέγοντας τα εξής για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Η ατμόσφαιρα είναι εκρηκτική. Οι άνθρωποι του συμβουλίου της διαιτησίας είναι ανήσυχοι και δεν νιώθουν άνετα. Η σχέση με τους συλλόγους είναι προβληματική. Η πίεση προς τους Έλληνες διαιτητές εξακολουθεί να είναι τεράστια. Αυτό το κλίμα δεν βοηθάει καθόλου τους διαιτητές να εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο με ηρεμία. Οι σύλλογοι πρέπει να προωθούν το προϊόν και να το προστατεύουν, πρέπει να εφαρμόσουν μέτρα για να επέλθει η ηρεμία και να μη ρίχνουν λάδι στη φωτιά. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια τεράστια διαμάχη μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, των δύο μεγαλύτερων συλλόγων στην Ελλάδα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter